Tvl, rychlost otevření aplikace není zrovna to, proč lidi kupujou iPhony.

Píšete tu furt dokola sra*ky typu "Typický Applista", nejdřív srovnáváte Android do 10k s iPhonem za 30k, ať to vypadá, jak jsou ty jablka strašně drahé mrdky, přitom většina uživatelů si ajfouna nechává delší dobu, takže ty peníze se vrátí, což se nedá říct o Androidu za 10k, ale ani za 30k, protože délka podpory.
Pak zase že iPhone má tenhle čip a zastaralý vzhled displeje, ale už nikdo nenapíšete, že ten notch má důvod :) jmenuje se to FaceID a o tom se vám na Androidech může jen zdát. Napište mi jedinej telefon, kterej má pokročilejší odemykání obličejem. Foťák to má jen 12mpx, co to je, přitom to fotí líp jak nějaký šajomi s 100mpx.
A že tě telefon nebaví aktualizovat? To asi napíše fakt jen "typický androiďák", nevím jak vám, ale mě se iOS aktualizuje automaticky přes noc a ani o tom nevím.
Nebo si ty automat. aktualizace vypínáte, protože nevíte, jak ten systém zase rozeserou? Fakt nechápu.
Antiviry, antimalwary, externí blokovače kvůli trackování na netu, nějaký čističe. Celkově, starat se o telefon a být jeho otrokem? Proč?
Jsem typický Applista, vy ale nejste o nic lepší, si to po sobě přečtěte, fakt mě baví neustále číst, jak jsou iPhony drahé, přitom cenově jsou srovnatelné s Androidama, ale aspoň vydrží déle, člověk nemusí nic řešit, ten telefon funguje sám o sobě, drží si cenu mnohem déle a mohl bych pokračovat. Stačí koupit první iPhone a ať už ho člověk mění co rok (což je samozřejmě jen rozežranost), nebo každých pár let, pokaždé ho prodá za slušnou cenu a další iPhone kupuje za výrazně nižší cenu.
Občas zajdu do Datartu abych vyzkoušel nějaké nové modely s Androidem, ale vždycky, VŽDYCKY se ty telefony zaškubávají, není to prostě plynulý, což vy samozřejmě nevidíte, jste na to zvyklí. Nemluvím o rychlosti, ale o plynulosti. Nějaký Šajomi, Huawei, Samsung. Je to jedno. Akorát ty systémy vypadají všude jinak, kdo se v tom má vyznat? Cenovka 5 tisíc, 15, 40. Vzhledově jiný, parametrově úplně jinde, ale systém furt stejnej hnůj. Tomu nepomůže ani svěcená voda.
Je to jako s barákem. Pokud někdo odflákne základy a barák spadne, je jedno, jakou máte střechu.
To, že jsem už mnohokrát viděl, jak někdo platí přes Google Pay a ani ten telefon neodemyká... hodně štěstí až telefon někdo ukradne.
Kamarád měsíc zpět někde nechal ležet iPhone 13, tu mrdku jak tu píšete, přes Find My jsme ho lokalizovali asi za 10 vteřin, někdo ho odnesl a odvezl asi 30km jinam. Na místo jsme dojeli, pán dělal jakože nic, "typický čecháček". Jak ale viděl mapu, jak ho sledujeme a telefon pípal pár metrů vedle v autě, hned ho to přešlo a foun nám dal a ještě se začal vymlouvat.
Jasně, byly zapnutý data, takže vše v reálném čase. Dá se ale najít i bez nich, existuje něco jako "apple síť", telefon se v rámci režimu Ztraceno nějak připojuje na ostatní Apple zařízení a díky tomu vidíte, kde byl. A že ho někdo vypne? Ok. On se dá lokalizovat i po vypnutí, myslím že tam je 24 hodin.
Co se stane, když se ukradne Android? Přijdete o data? O peníze na kartě? Telefon místo dohledání do 10 sekund maximálně tak někdo do 10 sekund přehraje a vesele používá pro sebe.