Zrovna včera jsem padnul na článek Vybíráme nejlepší fotomobily současnosti.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/nejle ... fault.aspx
Jaký nový foto "mobil" do 6000Kč Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
-
- Level 2
- Pohlaví:
Re: Jaký nový foto "mobil" do 6000Kč
Ahojte, jen napíšu jak som nakonec dopadol kedže som Vás žádal o radu ... nakoniec to teda nebol úplne fotomobil, vybral som Motorolu edge 30 neo ktorá bola v akci za 6600 čo je na ten model myslím pekná cena. Foťák nemám ešte poriadne otestovaný ale určite nie je horší ako na predchádzajúcej Motorole G60 ale prednosťou je kompaktnosť a musím povedat že práve koli tomuto som z mobilu nadšený. Ten rozmer je tak komfortný že nechápu proč sú dnes mobily tak obrovské
-
- Level 1
- Pohlaví:
https://www.dxomark.cz/search/6000/
Dodatečně přidáno po 10 minutách 44 vteřinách:
takže Motorola Edge 30 Neo 8/256 GB, dobrá volba
Dodatečně přidáno po 10 minutách 44 vteřinách:
takže Motorola Edge 30 Neo 8/256 GB, dobrá volba
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Uprimne nemozes cakat od telefonu za smiesnych 6000czk zazraky. Za malo penazi, malo muziky, to urcite poznas.
Kupovat si v dnesnej dobe telefony za takuto sumu to je cista cesta do pekla s ich vydrzou...taketo telefony zacnu sekat, kazit sa apod.
Radsej si nasetri viac financii a kup si nieco normalne v dnesnej dobe. Nemusis mat telefon za 25000CZK, ale kupovat nejaky odpad za 6000czk to fakt nie....ale je to tvoja volba. Ja mam iPhone XS MAX kupeny v roku 2019 a funguje do dnesneho dna bez akychkolvek problemov.
Kupovat si v dnesnej dobe telefony za takuto sumu to je cista cesta do pekla s ich vydrzou...taketo telefony zacnu sekat, kazit sa apod.
Radsej si nasetri viac financii a kup si nieco normalne v dnesnej dobe. Nemusis mat telefon za 25000CZK, ale kupovat nejaky odpad za 6000czk to fakt nie....ale je to tvoja volba. Ja mam iPhone XS MAX kupeny v roku 2019 a funguje do dnesneho dna bez akychkolvek problemov.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ja mam Motorolu z roku 1999 a ta taky funguje bez jedineho problemu.
To, ze 4 roky stary telefon stale funguje je snad normalni, kdyz fungujou Nokie z roku 2013 nemluve
o Androidech starych i 10 roku. To, ze tam nejde nic nainstalovat protoze je tam historicka verze OS
je vec jina, ale funguji.
Pokud to neni nejaky OEM cinsky sunt s vyrobni cenou 300 Kc co se snazi vypadat jako mnohem drazsi
zarizeni tak problem s funkcnosti nejspis nebude. Odpad je telefon prodavany na AliExpressu za 800 Kc,
ne znackovy telefon za 7000 Kc - to je vyssi mainstream. Nejprodavanejsi telefony jsou kolem 3000 Kc.
To, ze 4 roky stary telefon stale funguje je snad normalni, kdyz fungujou Nokie z roku 2013 nemluve
o Androidech starych i 10 roku. To, ze tam nejde nic nainstalovat protoze je tam historicka verze OS
je vec jina, ale funguji.
Pokud to neni nejaky OEM cinsky sunt s vyrobni cenou 300 Kc co se snazi vypadat jako mnohem drazsi
zarizeni tak problem s funkcnosti nejspis nebude. Odpad je telefon prodavany na AliExpressu za 800 Kc,
ne znackovy telefon za 7000 Kc - to je vyssi mainstream. Nejprodavanejsi telefony jsou kolem 3000 Kc.
-
- Level 2
- Pohlaví:
ShadowWord:Pain: ale veď ja som ani nečakal zázraky, nazačiatku som možno trochu nejasne napsal čo hladám ale je mi jasné že skvelý fotomobil za tie prachy nebude ale stále sa dá v danej cene hladať mobil s lepším foťákom a vyhnúť sa prepadákom. Nakoniec som teda asi nekúpil to najlepšie v danej cene ohladne foťáku ale som nadšený, teda hlavne tou velkosťou, nechápem prečo nie je táto velkosť rozšírená
Nicmene je to edge rada takže ani žiadny základ. Na druhú stranu na základe mojich skromných skúseností možem iba súhlasiť s petrom, ja som vlastne asi nikdy nevyhodil mobil preto že by prestal fungovať. Syn napr donedávna používal Huawei P8 Lite ktorý sa vyhodil protože už bol po niekolkých pádoch rozmlácený display. V podstate sa mobil vždy buď rozbil alebo zastaral ale vždy normálne fungoval.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 13 vteřinách:
No to je krásna babička moj prvý mobil bol Siemens A50 ale potom som práve šiel do motoroly MPX200, za mňa legendárny telefon
Vtedy som si hodne oblúbil túto značku a nejak vo mne tie sympatie ostali aj keď je to teraz už obyč číňan.
Nicmene je to edge rada takže ani žiadny základ. Na druhú stranu na základe mojich skromných skúseností možem iba súhlasiť s petrom, ja som vlastne asi nikdy nevyhodil mobil preto že by prestal fungovať. Syn napr donedávna používal Huawei P8 Lite ktorý sa vyhodil protože už bol po niekolkých pádoch rozmlácený display. V podstate sa mobil vždy buď rozbil alebo zastaral ale vždy normálne fungoval.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 13 vteřinách:
petr22 píše:Ja mam Motorolu z roku 1999 a ta taky funguje bez jedineho problemu.
No to je krásna babička moj prvý mobil bol Siemens A50 ale potom som práve šiel do motoroly MPX200, za mňa legendárny telefon
Vtedy som si hodne oblúbil túto značku a nejak vo mne tie sympatie ostali aj keď je to teraz už obyč číňan.
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Jaký nový foto "mobil" do 6000Kč Vyřešeno
Michal84:
Edge 30 Neo je za ty prachy v pohodě stroj. Malý, lehký, ucházející. Dobrá volba, manželce jsem ho koupil v únoru a pořád spokojenost. Moto gesta jsou návyková. Škoda že nemají něco výkonnějšího, podobných rozměrů a taktéž s rovným displejem.. Např (jen rozměrově) moto G84 už mi je do ruky velký.
Můj Huawei Nova 5T (ještě s Google) zatím složí, ale občas ho dostanu do kolem.
ShadowWord:Pain:
Jako na kvalitu té doby XS Max "musel" být ok..
Dnes když se na to člověk podívá, tak je to 5 let stará 208g vážící cihla, co dle testů neměla ani tehdy takovou vydrž baterie jako Edge 30 Neo má nyní... O displeji se asi taky bavit nemusíme..... Upusť to na chodník a zahoď, protože pokud najdeš pavouka, tak oprava se určitě nevyplatí.
Edge 30 Neo je za ty prachy v pohodě stroj. Malý, lehký, ucházející. Dobrá volba, manželce jsem ho koupil v únoru a pořád spokojenost. Moto gesta jsou návyková. Škoda že nemají něco výkonnějšího, podobných rozměrů a taktéž s rovným displejem.. Např (jen rozměrově) moto G84 už mi je do ruky velký.
Můj Huawei Nova 5T (ještě s Google) zatím složí, ale občas ho dostanu do kolem.
ShadowWord:Pain:
Jako na kvalitu té doby XS Max "musel" být ok..
Dnes když se na to člověk podívá, tak je to 5 let stará 208g vážící cihla, co dle testů neměla ani tehdy takovou vydrž baterie jako Edge 30 Neo má nyní... O displeji se asi taky bavit nemusíme..... Upusť to na chodník a zahoď, protože pokud najdeš pavouka, tak oprava se určitě nevyplatí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3229
-
od Gerete
26 bře 2024 16:46
-
-
Nejde nahrát foto na telefonu (Safari, iOS)
od HelFix » 06 kvě 2024 12:27 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 9
- 3293
-
od flowem
07 kvě 2024 10:46
-
-
- 4
- 4526
-
od HarryS21
29 bře 2024 19:48
-
- 1
- 1118
-
od petr22
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2031
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”