Asi ta kvalita u Lenovo Loq https://www.alza.cz/lenovo-loq-15irh8-storm-grey-d7977941.htm za 29tisic + 2,5tis 2TB NVMe disk nakonec není taková, jako recenzovali někteří tedy.
Ale jinak super, myslím cena výkon o moc lepších s 4060 bych nevybral. Vybral jsem tuhle variantu kvůli snad lepšímu displayi, má gsynch a mělo by to mít nízkou odezvu, čím ji změřím? To je průser u FHD obrazovek v této cenovce, tak proto, na první pohled skvělý těch 1440p i bez hraní.
Jen mám pocit, že jsem měl chtít legion 5 ipro s gk 3060 za 27tis, ten by to asi chladil lépe.
Ikdyž nastavím detaily na střední a myslím i nižší, tak jakmile spustím hru, okamžitě jde teplota nahoru s hukotem větráku. Nevím možná to je normální u herních notebooků? kor v této cenovce.
Ale díky za rady, byl to porod z mobilu psát

Ještě čekám na 3roky potvrzenou záruku u registrace, jinak jim to hodím na hlavu, jestli to ještě půjde, prý to trvá až měsíc. Vlastně by to mělo jít, bylo to koupeno s tím, že to půjde. Nejsem si jistý jestli to přežije 2roky, kor co jste někdo psal za 3roky šlus herní noťas

Jinak spokojenost při surfování, lehké práci, psaní taky super, jen ta teplota u her a někdo psal jakýchkoli her. Nevím jestli to je normální nebo ne, ale jo, píšou tam 65-69, 72stupňů.