Soubor .bin

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Vodis1997
nováček
Pohlaví: Muž

Soubor .bin

Příspěvekod Vodis1997 » 29 kvě 2024 02:43

Zdravím a jdu za vámi s prosíkem o pomoc, nedávno sem si koupil projektor, jako fakt super věc, ale, jak sem se hrabal v nastavení a tak prostě zkoumat novou věc však to znáte, co to umí co neumí a co to vše dokáže sem narazil na jednu věc a to aktualizace, když najedu na aktualizaci systému tak on-line aktualizace je ok ale když najedu na místní aktualizaci vyskočí na mě toto “Soubor aktualizace nebyl nalezen: 3H059_ANW00.bin”, a já ten soubor nemohu nikde za boha najít a ani internet mi nic o takovém souboru nedokáže najít nic, s**ru se tu s tím už asi 2 dny a ne a né přijít na něco co by mě někam dovedlo, prosím váš lidičky dokáže mi někdo poradit o jaký soubor se jedná, kde ho najdu a jak to dám dohromady ? :-( :-(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Reklama
kecalek
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Soubor .bin

Příspěvekod kecalek » 29 kvě 2024 06:55

Vieš, ako fungujú aktualizácie? Napr. pri Win? Sú dva spôsoby aktualizácií: on-line a offline. Pri prom spôsobe sa systém pripojí k "aktualizačnému" serveru, stiahne si balík pre aktualizáciu a spustí ju, pričom potrebné súbory si stiahne zo serveru, uloží do dočasných súborov, rozbalí, aktualizuje. Po aktualizácii sú mu už dočasné súbory k ničomu - nepotrebuje ich a vymaže. V prípade offline si stiahneš z aktualizačného serveru kompletný balík (v prípade WIN často *.msi, niekedy *.exe), ktorý obsahuje aj súbor *.bin - ten je často "zbalený" a spúšťací súbor (exe) ho počas aktualizácie rozbalí a nainštaluje. V tvojom prípade - musel by si hľadať pre ten projektor na ich stránkach súbor pre offline aktualizáciu - ale - žiaľ - máš akýsi tajný projektor, pretože si NIČ nenapísal o ňom.
Takže HĽADAJ, alebo to nechaj na on-line aktualizáciu.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvekod petr22 » 29 kvě 2024 07:57

Soubor doda vyrobce projektoru.

Pak bych rekl ze se nahraje na flashku nebo pametovou kartu a ta zapoji do portu

Online aktualizace samozrejmne dela to same, jen si ten soubor stahne z netu vyrobce.

Ciste technicky - resis neco, co resit vubec nepotrebujes.

Zivan
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Zivan » 29 kvě 2024 09:15

Pokud je nejvetsim problemem nemoznost najit ten soubor, tak kazdy soubor se da prejmenovat na 3H059_ANW00.bin :)

Jen tedy doufam, ze dalsi tema nebude v lepsim pripade "Nejde mi nahrat update" a v horsim pripade "Update jsem tam nahral, ale projektor prestal fungovat"
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvekod petr22 » 29 kvě 2024 09:39

Online aktualizace OK = neni potreba delat rucni aktualizaci, ta dela uplne to same!

Ono ani instalovat aktualizaci neni nutne, leda ze by pridavala nejake zajimave funkce.

Opakuji - tou aktualizaci vubec nema smysl se zabyvat, natoz 2 dny. Je to reseni neexistujiciho problemu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • .pptx soubor ve formátu A4
    od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky
    3
    2050
    od uzivatelzacatecnik
    11 říj 2024 12:01
  • Samsung galaxy A40 - nejde me v Odinu vlozit zadnej soubor. *
    od ransik » 17 čer 2024 19:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení