Záloha N6680 na PC-nefunguje

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

amrtin
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Záloha N6680 na PC-nefunguje

Příspěvekod amrtin » 14 úno 2008 23:29

Prosím,poraďte!U N6680 nefunguje korektně zálohování v N.PC Suite(ani poslední verze)-kontakty a nastavení tel. selhává.Je jedno,jestli je připojen přes BT nebo kabelem.Chtěl bych nahrát nový FW,ale né bez záloh!Jinak vše funguje dobře(spojení,jednotlivé funkce PCSuite,...). :cry:



Reklama
Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 14 úno 2008 23:34

pokud jsi nikdy předtím nenahrával firmware a nemáš s tím zkušenosti, tak bych se do toho nepouštěl.není to sranda. dá se tím pěkně odrovnat mobil. musíš mít na to kabel,který tohle podporuje a ten asi máš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amrtin
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

re:

Příspěvekod amrtin » 15 úno 2008 00:03

Zkušenosti s tim fakt nemám :oops: ,pokud to kabel nepodporuje tak by to stejně nešlo-NokiaPCSuite mě po změně produktového kódu nový fw vnucuje,tak já nevím :roll: Asi se na to vybodnu-takže doporučení zní:navštívit servis?Mobil šlape celkem normálně-vyloženej důvod k tomu nemám,doufal jsem že se trochu zrychlí :bigups:

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 15 úno 2008 00:07

pokud není vyloženě důvod, že se třeba mobil seká, zadrhává,nestartuje atd., tak není potřeba přehrávat.v pohodě si vystačíte se stávajícím. jinak firmware se dá v servisu za pár stovek přehrát, ale pokud jde vše jak má, tak bych to nedělal :wink:

vy jste měnil produktový kód? to by se nemělo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amrtin
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

re:

Příspěvekod amrtin » 15 úno 2008 00:09

Sice mi to trhá u srdce :shock: ,ale kašlu na to,dík za rady :idea: :wink:

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 15 úno 2008 07:15

Jestli máte mobil v záruce,tak máte přehrání nového fw zdarma. A vy máte telefon,který není určený pro český trh,že jste měnil produktový kód?

amrtin
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod amrtin » 15 úno 2008 10:55

N!cholai píše:Jestli máte mobil v záruce,tak máte přehrání nového fw zdarma. A vy máte telefon,který není určený pro český trh,že jste měnil produktový kód?
V záruce neni,už ho mám docela dlouho,ten kód jsem měnit nemusel,jen jsem si hrál :oops: -chtěl jsem to zkusit(věděl jsem že tim nic nezkazim) :evil: :smile: :roll:

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 15 úno 2008 12:36

měnit product key u mobilu není moc dobrý nápad. například u registrace na nokia.com a nokia klub se tohle ověřuje a pokud to nesedí, tak máš smůlu a taky kradené mobily se podle toho vyhledávají a to že sis to změnil ti neuvěří. teda pokud myslíš IMEI číslo. mohl sis tím taky zablokovat mobil pro české oparátory
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amrtin
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod amrtin » 15 úno 2008 14:03

Nee,tohle neni IMEI(výrobní číslo).A na ty stránky se můžu vybodnout,nemám důvod se tam registrovat :roll:

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 15 úno 2008 23:09

Doufám,že jste si zapsal produktový kód co je pod baterkou(ten originální). Zmeňte si ten nový zpět na ten starý a dejte v NSU PŘEINSTALOVAT. Ničeho se nemusíte bát. Jestli vám vyskočí nějaká hláška při update přečtěte si FAQ na nokia.cz-tam jsou nejběžnější chyby.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Záloha Fortnite
    od liborek » 21 úno 2019 17:34 » v Hry
    1
    475
    od flowem
    21 úno 2019 17:56
  • Záloha Win10
    od JIVA2404 » 05 úno 2019 09:24 » v Vše ostatní (hw)
    3
    355
    od zeus
    05 úno 2019 13:07
  • Záloha her z Uplay a Origin ?
    od Nitram1980CZ » 21 zář 2018 17:48 » v Hry
    0
    566
    od Nitram1980CZ
    21 zář 2018 17:48
  • Záloha nastavení Opery
    od mmmartin » 17 led 2019 10:21 » v Internet a internetové prohlížeče
    7
    1128
    od mmmartin
    19 led 2019 09:55
  • Záloha systému pomocí Clonezilla?
    od SGvagon » 29 říj 2018 18:32 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    1302
    od SGvagon
    29 říj 2018 23:12

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host