Písanie správ v 6120

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Písanie správ v 6120

Příspěvekod fildanek » 30 čer 2008 08:34

Ahojte, som tu zasa s problémom u nokie 6120- dam nová správa-komu-píše mi písmenkami(ale môžem vybrať z kontaktov),píšem text-číslo 1-R,2-T,3-Y,4-F,5-G,6-H,7-v a zmení písmo na malé,8-B,9-N,*-U,0-M a mrežka-j...skúsal som naozaj vsetko od nastavenia správ az po jazyk a jazyk pri písaní, vsetko mam nadstavene na slovencinu...vsade inde(premenovavanie obrazkov,sablony proste vsade inde)pise normalne, iba pri sms pise takto...vlozim log z hjt?:D:D:Dmozem sa zatial spoliehat len na to, ze si predpisem sablonu a potom ju tam vloziim...:(dik


AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3

Reklama
Uživatelský avatar
amaroun
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1233
Registrován: červenec 06
Bydliště: Senochrupovice u Prahy
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod amaroun » 30 čer 2008 08:42

A v čem je vlastně problém, jestliže píše čísla a písmena, tak tak by to mělo být né?:smile:
Gigabyte GA-EP45-DS4 - Intel P45, Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz+Scythe SCNJ-2000 Ninja 2, GigaByte HD4870 GV-R487-512H-B 512MB, 2x WD SE16 WD6400AAKS, 2x OCZ DIMM 4096MB DDR II 1066MHz OCZ2RPR10664GK Reaper Heatpip, Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx, CORSAIR HX520, 520W, Windows Vista Ultimate 64bit

Uživatelský avatar
fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod fildanek » 30 čer 2008 08:45

no hej...lenze on nepise ani pismeno a a tym, ze mi aj * aj mriezka davaju ine pismena, nemozem ani vkladat nejake znaky, ani zmenit pismo...
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3

Uživatelský avatar
amaroun
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1233
Registrován: červenec 06
Bydliště: Senochrupovice u Prahy
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod amaroun » 30 čer 2008 09:05

Co zapnutá, vypnutá T9?
Gigabyte GA-EP45-DS4 - Intel P45, Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz+Scythe SCNJ-2000 Ninja 2, GigaByte HD4870 GV-R487-512H-B 512MB, 2x WD SE16 WD6400AAKS, 2x OCZ DIMM 4096MB DDR II 1066MHz OCZ2RPR10664GK Reaper Heatpip, Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx, CORSAIR HX520, 520W, Windows Vista Ultimate 64bit

Uživatelský avatar
fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod fildanek » 30 čer 2008 09:45

vypnute...a este mi to tam ukazuje ze mam nadstavene pisanie na take tie obdlzniky...
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3

Uživatelský avatar
amaroun
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1233
Registrován: červenec 06
Bydliště: Senochrupovice u Prahy
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod amaroun » 30 čer 2008 11:03

fildanek píše:vypnute...a este mi to tam ukazuje ze mam nadstavene pisanie na take tie obdlzniky...

co to je obdlznik, něco jako zalomení řádku???
Gigabyte GA-EP45-DS4 - Intel P45, Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz+Scythe SCNJ-2000 Ninja 2, GigaByte HD4870 GV-R487-512H-B 512MB, 2x WD SE16 WD6400AAKS, 2x OCZ DIMM 4096MB DDR II 1066MHz OCZ2RPR10664GK Reaper Heatpip, Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx, CORSAIR HX520, 520W, Windows Vista Ultimate 64bit

Uživatelský avatar
fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod fildanek » 30 čer 2008 12:03

take tie kocecky...vyzera to ako obdlznik je to po obvode cierne a vo vnutri biele...
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23120
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod Pic » 30 čer 2008 13:33

To je obdélník postavený na kratší straně. Podle všeho máš nastavenou špatnou znakovou sadu. Vypadá to asi takto: █, ale je uvnitř bílý?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Písanie správ v 6120

Příspěvekod fildanek » 30 čer 2008 17:53

ano...vies ako to zmenit?alebo sa zmierim s tym, ze najprv musim napisat sablonu a potom to tam vlozit, alebo cez mms...
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3


Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host