Zdravím,
vlastním výše zmíněnou nokii a po čase používání mi nějak přestaly fungovat tlačítka 7,8,9....
ze začátku to jen blblo a pak to komplet odešlo, mobil je z Itálie tudíž záruční oprava nebude :(
Máte stím někdo zkušenosti? Rád bych si to doma zpravil sám- servis je moc drahý....
dík moc
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Koupil jsi ho v obchodě nebo někde na trhu? Tuším, že v rámci EU je platnost záruky celoevropská, takže bych reklamaci či servis zkusil. Zeptej je nějaké help line Nokie a nebo servisu u nás
Kámošovy ho dovezla tetička a on si po čase koupil nový, tak jsem si ho od něj po levnu koupil, to ale ještě jel
Asi se teda zajdu zeptat do servisu.... stejně bych si to rád zpravil sám - jeden borec mi radil ať si koupím celou desku novou na tlačítka... tak možná koupím a uvidím ... zatim díky =)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
ta deska nebude levná. zkusil bych první ten servis a pak až bych se do něčeho pouštěl samozřejmě pokud od něj nemáš záručák, tak se s tebou nebudou ani bavit
deska ta bude levná a vyměnit to bude vklídku jen musíš mít ty správný torxy a pokud je nemáš tak to bude to nejdražší na opravě :-D jo ta deska bude do 200kč si myslím
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Desku jsem někde viděl i za 180kč + poštovné - ale už ji tam nemají....
jinak torx jeden mám - na šroubky co jsou na krytu sedí, tak myslím že by měl sedět na všechny šroubky v telefonu =)
spíš mám strach z toho že to vyměním a chyba bude v něčem jiném...
Ahoj, používáte někdo TV Box Nokia 8010? Jak jste na tom po aktualizaci na Android 14? Stalo se mi z toho těžítko, protože Kodi po 10 minutách provozu se vypne. Zkoušel jsem tovární nastavení, nová instalace Kodi, pak jsem zkoušel Kodinerds 22. Vše...
Poslední příspěvek
:thumbup: Pokud jsi aktualizoval aktualizací od výrobce , tak v tom problém nebude
:thumbdown: a vypadá to na souhru příčin jejimž výsledkem je poruchový stav, bohužel. ..
Zdravím. Mám TV box Nokia 8000
Dnes jsem provedl aktualizaci z Android 12 na 14.
problém je ten, že po aktualizaci mi nejde zvuk do stereo zesilovače přes analogový výstup (jack to cinch)
Zvuk v televizi jde ale nejde do zesilovače. Zkoušel jsem...
Poslední příspěvek
Tak tovární nastavení jsem dnes udělal a nepomohlo to. Zajímavé, že pokud vytáhnu HDMI kabel z televize tak zvuk se aktivoval a když jsem kabel vrátil tak se hned vypnul. Vyřešil jsem to tak, že jsem vyvedl zvuk přes optický kabel do DACu a pak do...
Zdravím, mám takový problém s monitorem. Používám i5-13500 s integrovanou grafikou, 32GB RAM, monitorem ViewSonic VP2756-2K ColorPRO propojený Vention Cotton Braided DP (DisplayPort) 1.4 Cable 8K 2m. Stáří počítače 3 roky. A problém je že se mi...
zdravím kamoš koupil skládaný pc a od prvního zapojení je sním problem pc se spustil a po zapnutí hry a par minutkách vše krom pc zhaslo a pc se jak kdyby restartoval a zase zapl a to same do kola byli sme za borcem co ho stavel a ten řekl že asi...
Poslední příspěvek
Mimo konfiguraci dodej fotky vnitřku, nerozmazané, a ať je vidět zapojení kabelů.
Ahoj,
PC z podpisu. Počítač se nově tak v 75% procentech případů nedá po vypnutí zapnout tlačítkem na case. Do PC ale šťáva jde, podsvícení desky klasicky běží. Je třeba vypnout zapnout zdroj a hned jde PC normálně zapnout. Jen pro info, k PC mám do...