Navigace na MDA Compact Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Navigace na MDA Compact

Příspěvekod iDkcz » 28 srp 2009 07:43

Chtel bych se zeptat zda jsou placene navigace do MDAcek. Nasel jsem na internetu navigaci iGo a chci se zeptat zda pri pouzivani budu platit jeste nejakej poplatky ci uz je to vse zdarma.


Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Reklama
Uživatelský avatar
Kenapuc
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: srpen 09
Bydliště: Lázně Bohdaneč
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod Kenapuc » 28 srp 2009 10:50

Navigacni program si jednorazove koupite, pouzivani uz je zdarma.
Je to stejne jako s Windowsem - koupite a zdarma pouzivate.

Nektere navigacni programy maji jeste moznost vyuzivat internet prez mobilniho operatora - v tom pripade platite operatorovi za datove prenosy.
Potrebuji pomoc!: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=44065

> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod iDkcz » 28 srp 2009 11:17

No mam ho stazen z internetu pro jistotu sem odskrtl Povoleni GPS jedine co sem nasel za co by se dalo platit jinak sleduji jestli neco nahodou nestahuje atd.
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Uživatelský avatar
Kenapuc
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: srpen 09
Bydliště: Lázně Bohdaneč
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod Kenapuc » 28 srp 2009 12:27

K cemu je Vam pak program na navigaci, kdyz nepovolite GPS, podle ktereho to zjistuje polohu?
Potrebuji pomoc!: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=44065

> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod iDkcz » 28 srp 2009 18:45

Jelikoz nechci platit za prenosy pokud se nejakej uskutecnuji placene pres operatora proto se ptam zdali je mozne pri zjistovani meho mista v mape se nekam pripojovat a platit za to..?
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Uživatelský avatar
Kenapuc
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: srpen 09
Bydliště: Lázně Bohdaneč
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod Kenapuc » 28 srp 2009 19:42

GPS nema s operatorem nic spolecneho. GPS je zcela zdarma. Pozor na rozdil GPS / GPRS
Potrebuji pomoc!: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=44065

> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18990
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod X » 28 srp 2009 19:58

Zas nějak absolutně bych takovým programům nedůvěřoval, jeden člověk (myslím že v Polsku) odbočil podle navigace a vjel autem do jezera :lol:

Uživatelský avatar
Kenapuc
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: srpen 09
Bydliště: Lázně Bohdaneč
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod Kenapuc » 28 srp 2009 20:04

:D Jo, to jezdil asi podle iGo... Řekne: "Odbočte vpravo", člověk už bere za volant a najednou to dodá: "po 100 metrech".

Do auta je asi nejlepší TomTom.
Potrebuji pomoc!: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=44065

> Intel Core 2 Duo E8400 (3.0GHz)
> ATI Radeon HD4870 Toxic 1GB
> 2x 2GB DDRII Patriot 1066MHz (CL5)

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod iDkcz » 28 srp 2009 21:15

Mno mam iGO 8 v MDA nechci ho do auta jen ze srandy. Jen mi stve ze kdyz zadate kolo mate nejakym zpusobem (zatim jsem neprisel jak to zmenit) danou rychlost 25km/h. Takze jedu na kole a uz to hlasi ste v cili pritom mi chybi jeste 5 ulic :evil: :D Jinak opravdu musim souhlasit v mem okoli si TomToma hodne lidi oblibilo. Opravdu je presny i v ukazovani.
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Uživatelský avatar
newwes
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: červenec 07
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod newwes » 28 srp 2009 23:08

Pokud jede gps modul přes operátora, jedná se o tkzv. asistovaný gps. Při tom se opravdu stahují a přijímají data. Ale ten nemusíš povolit. Pokud využiješ pouze integrovaný gps modul, navigace se nikam nepřipojuje.
Asistovanou využívám pouze v ČR- mám datový tarif, v zahraničí bych se asi naplatil.
Její výhodou ale je rychlejší určení polohy např. v tunelu, lese....Ale platíš
Samozřejmě děkuji za každou smysluplnou odpověď.

Uživatelský avatar
iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2531
Registrován: červenec 08
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod iDkcz » 29 srp 2009 12:06

No hlasi mi to porad Datove zarizeni GPS nebylo nalezeno tudiz se to zatim ani nema defakto kam pripojit ne..? :) :D
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Uživatelský avatar
newwes
Level 3
Level 3
Příspěvky: 453
Registrován: červenec 07
Pohlaví: Muž

Re: Navigace na MDA Compact

Příspěvekod newwes » 29 srp 2009 14:12

No bodejť by bylo nalezeno, když jsi ho odškrtl :D
Samozřejmě děkuji za každou smysluplnou odpověď.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nový mobil místo Sony Xperia Z3 Compact
    od Steelgrip » 06 črc 2019 15:15 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    13
    1044
    od petr22
    07 črc 2019 21:39

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 9 hostů