Nokia 5800 XM Falešné volání Vyřešeno
Nokia 5800 XM Falešné volání
dá se na téhle nokii falešně volat ? má to například samsung 5230 star ... ze muzete nafingovat hovor , jakoze vam to zacne zvonit a muzete ten hovor aji sami namluvit a pak jakoby pustit
.... nikde v nastaveni sem to nevidel ... a jeste da se nekde na tehle nokii nastavit kdyz nekomu volam a on má vyplej telefon tak se mi ozve "volany ucastnik je docasne nedostupny" no kdyz si ta osoba pak zapne ten telefon tak by mne dosla sms ze si ho zapl ... pry to jde a je to zdarma ... omlouvam se ale lip to vysvetlit neumim 
- šulda
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Nokia 5800 XM Falešné volání
1) Tohle neumí, ale jelikož je to chytrý telefon tak existuje spousta aplikací které umí i větší zbytečnosti. Pro mně je to zbytečnost tak se o to nezajímám ale pro 3rd existuje app která by toto měla umět a jmenuje se Fake Calls. Jestli už je i pro 5th nebo nějaká její alternativa ti nepovím. Google či nějaké fórum zaměřené na symbian ti určitě poradí.
2) Nejde nastavit v telefonu ale u operátora. Aspoň u O2 je tato služba běžná.
2) Nejde nastavit v telefonu ale u operátora. Aspoň u O2 je tato služba běžná.
Člověk se pořád učí.
Re: Nokia 5800 XM Falešné volání Vyřešeno
aha moc jsi mi pomohl diky 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4230
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Odblokování Nokia 6310i (O2) – bez boxu jen s kabelem
od Mladkov204 » 06 zář 2025 23:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 3811
-
od Mladkov204
Zobrazit poslední příspěvek
07 zář 2025 11:25
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”