Ahoj,
koupil jsem si nový telefon s GPS modulem, konkrétně SE Elm. Telefon je super, ale jako většina lidí co má GPS v telefonu řeším problém jaký Software si zakoupit, aby mi navigace fungovala bez internetu. Delší dobu jsem používal OviMaps od Nokie a přijde mi to jako nejlepší SW co jsem kdy používal. Můj dotaz tedy zní je možný OM nahrát do jiného telefonu než je Nokie a pokud ano funguje to spolehlivě? Popřípadě mi prosím doporučte jiný program který je dobrý. Navigaci budu používat v autě, motorce dále pak budu cestovat do zahraničí a chtěl bych aby mi navigace fungovala i tam.
Děkuji moc za odpověď.
OviMaps do Sony Ericssonu
OviMaps do Sony Ericssonu
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
Re: OviMaps do Sony Ericssonu
Bohužel Ovi Mapy nelze nainstalovat na jiný telefon než Nokia.
díky a nějaký jiný SW nebo nešly by OM na telefon dostat nějak neoficiálně ?
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
jackm: a co jiná značka telefonu než Nokia ale s OS Symbian
jackm: Ten telefon neznám (a nebudu po tom pídit) takže nevím zda má nějaký OS či co podporuje ale jen doplním že drtivá většina navigací do mobilů nepotřebuje přístup na internet, to je jen mýt a neznalost uživatelů.

jackm: Ten telefon neznám (a nebudu po tom pídit) takže nevím zda má nějaký OS či co podporuje ale jen doplním že drtivá většina navigací do mobilů nepotřebuje přístup na internet, to je jen mýt a neznalost uživatelů.
Člověk se pořád učí.
šulda:Podívej se sem, vidíš tam snad možnost to stáhnout pro jiný telefon, než Nokia?
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dívat se tam nemusím protože to znám, jinak bych mlčel
Co třeba SonyEricsson-Vivaz a Nokia OVI Maps 

Člověk se pořád učí.
Díky za komentář :-)
Nezná někdo dobrou levnou nebo popřípadě placenou navigaci. Ta co je v SE stojí 1500kč na rok a je to jen ČR každý další země 250kč, pak jsem našel Sygic 10 která stojí na 1500, ale není časově omezená a taky jen ČR.
PS: Nechápu proč SE nemůže mít taky navigaci zdarma a dobrou jako Nokie!!!
Nezná někdo dobrou levnou nebo popřípadě placenou navigaci. Ta co je v SE stojí 1500kč na rok a je to jen ČR každý další země 250kč, pak jsem našel Sygic 10 která stojí na 1500, ale není časově omezená a taky jen ČR.
PS: Nechápu proč SE nemůže mít taky navigaci zdarma a dobrou jako Nokie!!!
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Možná by bylo dobrý vypotit už konečně na čem ten tvůj SE běží, už sem na to narážel, najít navigaci není až takovej problém a že by Ovi Maps patřila mezi špičku říct nemůžu a zdarma bude asi proč? Že by Nokia chtěla zvýšit prodej upadajícího symbianu
Spousta lidí si ho totiž koupila jen kvůli tý navigaci zdarma 

Člověk se pořád učí.
Pokud vím tak Elm nemá OS. Takže leda Java navigace. 10s na googlu: http://www.zdarma.org/1343-trekbuddy-gp ... java-j2me/
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pokud nemá OS tak je to jasný a drobet nechápu autora o co se tu snaží?
Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2454
-
od Jakub029IOOKSD
Zobrazit poslední příspěvek