Ahoj pomalu mi odchazi mobil a premyslim o novém.
Zatím se mi libi Samsung galaxy acer a SE xperia mini ..
Cenu kolem max 6k
Který by ste mi doporucili vy ? nebo jiny do tech 6k
A nemel bych pockat do vanocich ,že bych koupil lepší ve sleve ?
Nový mobil ? Ná vánoce nebo po nich ?
Re: Nový mobil ? Ná vánoce nebo po nich ?
samsung galaxy má známý a je s ním více než spokojený, xperia mini a galaxy to je nebe a dudy. Tobě na velikosti nezáleží?
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Xperia má 1GHz ARMv7 procesor a 512Mb RAM a Samsung jenom 800MHz ARMv6 a 278Mb RAM, galaxy ace má o 0,5" větší display, takže bych bral Xperii mini (hlavně né x10 mini (kterou nejspíš myslel Werty.cz ta je kničemu a je to starý model
)
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... 98%2c20542

http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... 98%2c20542
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

mam tam chybu pardon je to ace ne acer 
nu u tý xperia mini me vadi ten 3,0 display rychlost bude asi kosmicky
kdyz procesor 1GHz to maj my segry na PC 
a co myslíte po tich vanocich jak se budou vyvijet ceny ?

nu u tý xperia mini me vadi ten 3,0 display rychlost bude asi kosmicky

a co myslíte po tich vanocich jak se budou vyvijet ceny ?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Matab: k ničemu není, já jí měl a byla dobrá. Jen je v dnešní době už starší, navíc má Android jen ve verzi 2.1, což je už málo.
Na ten displej se zvyknout dá, ale radši si někam zajdi, kde to mají vystavené, přece jen je dobré vědět, do čeho půjdeš. Já bych velký mobil nechtěl, nyní mám vodafone 858, pro někoho možná shit, ale mě zatím vyhovuje, šlape pěkně a stál mě 2,5 litru
Xperia je ovšem jiná liga, má super foťák (Sony dělá vůbec velice dobré foťáky - mám od nich DSLR A230). Pro mě jsou Xperie srdeční záležitostí a vzhledem k tomu, že nerad kupuji žhavé novinky, které mají nadsazenou cenu, tak si počkám po Vánocích, myslím si, že by Xperia mohla o ten litr spadnout.
Ceny zatím nejsou zvýšené o tzv "Vánoční marži", ale myslím si, že do měsíce se ceny začnou zvedat. Po Vánocích paradoxně nijak výrazně neklesají, protože s tím obchodníci počítají, že hodně lidí nakoupí až po Vánocích. O tom, že se vyprodávají sklady plné staršího zboží ani nemluvím.
Na ten displej se zvyknout dá, ale radši si někam zajdi, kde to mají vystavené, přece jen je dobré vědět, do čeho půjdeš. Já bych velký mobil nechtěl, nyní mám vodafone 858, pro někoho možná shit, ale mě zatím vyhovuje, šlape pěkně a stál mě 2,5 litru

Xperia je ovšem jiná liga, má super foťák (Sony dělá vůbec velice dobré foťáky - mám od nich DSLR A230). Pro mě jsou Xperie srdeční záležitostí a vzhledem k tomu, že nerad kupuji žhavé novinky, které mají nadsazenou cenu, tak si počkám po Vánocích, myslím si, že by Xperia mohla o ten litr spadnout.
Ceny zatím nejsou zvýšené o tzv "Vánoční marži", ale myslím si, že do měsíce se ceny začnou zvedat. Po Vánocích paradoxně nijak výrazně neklesají, protože s tím obchodníci počítají, že hodně lidí nakoupí až po Vánocích. O tom, že se vyprodávají sklady plné staršího zboží ani nemluvím.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Myslel jsem to v porovnání s Xperii mini a Galaxy Ace, taky jsem tu x10 mini držel v ruce, ale je to už prostě starý model (600MHz, 128Mb RAM android 2.1 240*320...) a vzhledem k cenovému rozdílu cca 500Kč mezi x10 mini a mini, z tohoto pohledu je "kničemu" ji kupovat.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

a kdybych premyslel o mobilu do 8k s displejem cca 3,5 , flashem ... a displej nemusi byt nejhorsi (tft)
+
bych mohl pripadne pockat reba 2-3 mesice a koupit treba novejsi
+
bych mohl pripadne pockat reba 2-3 mesice a koupit treba novejsi
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
A trochu z jiného soudku. Co se na to vyprdnout a koupit si opravdu telefon? Zkrátka jen telefon na telefonování za pár stovek a na hraní si koupit netbook?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
tak mobil mohu mit skoro nonstop u sebe i do skoly , autobus netbook zas ne
a kdyz treba ve skole neco na netu tak se mobil hodi + ma kalkulacku apodobne uzitecne funkce
a kdyz treba ve skole neco na netu tak se mobil hodi + ma kalkulacku apodobne uzitecne funkce
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2526
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2001
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4163
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
- 2
- 2299
-
od Kminek