iPhone 5 z USA a české SIM? Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ClearSky
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

iPhone 5 z USA a české SIM?  Vyřešeno

Příspěvekod ClearSky » 20 zář 2012 22:24

Dobrý den, když si pořídím iPhone 5 z USA, tak mi kamarád říkal, že mi neveme české SIM. Je to pravda?
The ///M. The most powerful letter in the world.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: iPhone 5 z USA a české SIM?

Příspěvekod memphisto » 20 zář 2012 22:39

Je blokovaný. A už se to nedá obejít. Jedna verze je blokovaná a druhá je na CDMA (u nás k ničemu)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

djmichal01
nováček
Stav:

Re: iPhone 5 v Česku od Konce Září 2012

Příspěvekod djmichal01 » 29 zář 2012 20:52

Telefon mně první s operátoru T-Mobile kde prodávali Apple iPhone 5G v dne 28.9.2012 přímo v kamení obchodu už čekalo lidé už od rána na ten nový technologie Apple iPhone 5G za levnější cenu za 6799 Kč startování to už 17:00 hodin v T-Mobile v české republice první telefon.

Telefon je pěkné styl a displej je trochu vetší a ovládaní je dotykovou displejem ovládaní není problém.
Nejvíce na tom telefonu vádí spoustu věcí , že telefon nemá podporovanou funkcí Adobe Flash a jiní produkční system je trochu složíte ovládaní iOS v telefon není to Android který jen podporuje Samsung nebo HTC spíš jsou na lepší trhu telefonu má docela lepší funkce a lepší procesor než Apple.
Před dvěma rokamí mně jsem telefon Apple Iphone 4Gs byl jsem tak nespokojen že mně začalo blbnout softwarem a displej nereagoval v kurzové pohybu nic nedělalo často jsem mně telefon nabitou baterku 1,5 hodinku a potom jsem baterku furt mě to upozorňovací že baterie je vybita. tak jsem po roce si koupil nový telefon Samsung Galaxie 2 jsem s ním dosud spokojen je lepší výkon a má dobrý fotoaparát s HD kvalitou jsem dosud spokojen nic mně nechybí a ještě více že podporuje funkcí Adobe Flash to je super.

-Můj - Názor - je - Apple je sráčka není to telefon je to nahnutí debilní telefon..... --- nejlepší je Samsung....

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 29 zář 2012 21:10

lol
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 29 zář 2012 21:12

Jak říkal Memphisto, telefon je blokovaný, takže Česká SIM nepůjde.
mimochodem akem díky za hodnotý příspěvek do diskuze.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: iPhone 5 v Česku od Konce Září 2012

Příspěvekod Tomina » 29 zář 2012 21:16

djmichal01 píše:Telefon mně první s operátoru T-Mobile kde prodávali Apple iPhone 5G v dne 28.9.2012 přímo v kamení obchodu už čekalo lidé už od rána na ten nový technologie Apple iPhone 5G za levnější cenu za 6799 Kč startování to už 17:00 hodin v T-Mobile v české republice první telefon.

Telefon je pěkné styl a displej je trochu vetší a ovládaní je dotykovou displejem ovládaní není problém.
Nejvíce na tom telefonu vádí spoustu věcí , že telefon nemá podporovanou funkcí Adobe Flash a jiní produkční system je trochu složíte ovládaní iOS v telefon není to Android který jen podporuje Samsung nebo HTC spíš jsou na lepší trhu telefonu má docela lepší funkce a lepší procesor než Apple.
Před dvěma rokamí mně jsem telefon Apple Iphone 4Gs byl jsem tak nespokojen že mně začalo blbnout softwarem a displej nereagoval v kurzové pohybu nic nedělalo často jsem mně telefon nabitou baterku 1,5 hodinku a potom jsem baterku furt mě to upozorňovací že baterie je vybita. tak jsem po roce si koupil nový telefon Samsung Galaxie 2 jsem s ním dosud spokojen je lepší výkon a má dobrý fotoaparát s HD kvalitou jsem dosud spokojen nic mně nechybí a ještě více že podporuje funkcí Adobe Flash to je super.

-Můj - Názor - je - Apple je sráčka není to telefon je to nahnutí debilní telefon..... --- nejlepší je Samsung....

WTF ?? :shock: :lol: :lol:

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 29 zář 2012 21:19

no reaguji podobně jako Tomina... nevím jak bych jinak měl reagovat na tak úchvatný příspěvek :D tak klid Houmere :)
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 zář 2012 22:31

Takovych pravopisnych chyb a nesmyslu nenadela ani Google translator :smile: - tudiz je to bud schvalne, nebo......

V kazdem pripade - Iphone z USA je velmi luxusni Ipod Touch, presvedcil se o tom nas kolega ktery tomu proste neveril. Ale aspon mu to hraje MP3........ druhy kolega co privezl zarucene pravy Iphone ze Singapuru je na tom hur.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iPhone 16 Pro Max
    od Søren » 04 srp 2024 02:33 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    3394
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    04 srp 2024 02:33
  • iOS 18 iPhone XS Max
    od Søren » 18 zář 2024 20:29 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    8
    4576
    19 zář 2024 21:59
  • Přenesení dat iphone
    od Arnold91 » 01 říj 2024 14:54 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    3103
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    02 říj 2024 11:25
  • iPhone 16 Pro Max oplati sa?
    od Søren » 20 zář 2024 00:27 » v P: Vše ostatní
    2
    3893
    19 říj 2024 12:29
  • Pozoruji zpomalení iPhone 12
    od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení