iPhone je pre ľudí ktorý nechcú kupovať nový mobil o rok/dva.Poznám dosť ludí ktorý majú viac ako 4ročný iPhone a nemenili by.
Stoji za tie peniaze,samozrejme je na svete veľa pomlúvačov,ktorý ten telefón nemali alebo mali veľmi krátko čiže nespoznali jeho kvality a výhody.
Taktiež viac ako 3roky starý 3GS dostal update na iOS 6.....Android zariadenia? maximálne pol roka,možno trošku cez ale rok podporu novšieho systeému nemá žiadne zariadenie.Taktiež som sa stretol s dosť ludmi ktorý maju SGS/SGSII a pri vydaní SGSII/SGSIII už chceli nový model,prečo?buď že chceli byť "in" alebo neboli plne spokojný.
Apple má lepšie display-e,keď si porovnám nejaký Druid telefon a iPhone 4 s retinou,tak dospievam k tomu že Super Amoled + a podobné display-e sú len presaturované a presvetlené.
Podla mna stojí iPhone za tie peniaze,no keď ich niekto nemá tak nech nad ním nerozmýšla
Používal som 3G,3GS a aj 4,SGS,SGSII atď takže,nie môj názor nieje z obrázkov a vidéi,resp. od rečí kamarátov.
Momentálne mám X8 od SE,no tú neberem do uvahi,je to low-end.
Krásne vidieť na Samsungoch ako kpírujú iné firmi(nie len apple).keď dáte SGSII a iP4 vedľa seba tak menej znalí človek povie že je to to isté,SGS a 3GS to isté.SGSIII zase kopíruje iný telefón,stačí si pozrieť ponuku Nokia a už vidieť odkiaľ vietor fúka.
Tak isto vzhľad androidu je okopírovaný,pozriťe si taký SE,HTC a ostatné firmy s Androidom a dospejeťe k tomu že tie použily vlastnú tvorivosť.
Môže mi tu nadávať,presviedčať ma,ale môj názor nezmeníte