Diskuse: Apple iPhone

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

LincolNn
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Diskuse: Apple iPhone

Příspěvekod LincolNn » 23 zář 2012 17:53

Pokud něco podobného už tady je, tak se omlouvám že jsem to založil znova. Ale nic podobného jsem tady neviděl. :roll: Přinejhorším smazat :smile:

Zdravím,

chtěl bych zde rozjet takovou menší diskusi o mobilu Apple iPhone. Zda by jste si ho koupily, nebo ne. Jaké má svoje + a -. Jestli už ho někdo má, tak jestli je s ním spokojený, nebo jestli za něj někdo zbytečně utratil peníze. Prostě ledacos o iPhonu. :smile:
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus

Reklama
XXXP4HT
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Diskuse: Apple iPhone

Příspěvekod XXXP4HT » 23 zář 2012 18:10

iPhone je pre ľudí ktorý nechcú kupovať nový mobil o rok/dva.Poznám dosť ludí ktorý majú viac ako 4ročný iPhone a nemenili by.
Stoji za tie peniaze,samozrejme je na svete veľa pomlúvačov,ktorý ten telefón nemali alebo mali veľmi krátko čiže nespoznali jeho kvality a výhody.
Taktiež viac ako 3roky starý 3GS dostal update na iOS 6.....Android zariadenia? maximálne pol roka,možno trošku cez ale rok podporu novšieho systeému nemá žiadne zariadenie.Taktiež som sa stretol s dosť ludmi ktorý maju SGS/SGSII a pri vydaní SGSII/SGSIII už chceli nový model,prečo?buď že chceli byť "in" alebo neboli plne spokojný.
Apple má lepšie display-e,keď si porovnám nejaký Druid telefon a iPhone 4 s retinou,tak dospievam k tomu že Super Amoled + a podobné display-e sú len presaturované a presvetlené.
Podla mna stojí iPhone za tie peniaze,no keď ich niekto nemá tak nech nad ním nerozmýšla
Používal som 3G,3GS a aj 4,SGS,SGSII atď takže,nie môj názor nieje z obrázkov a vidéi,resp. od rečí kamarátov.
Momentálne mám X8 od SE,no tú neberem do uvahi,je to low-end.
Krásne vidieť na Samsungoch ako kpírujú iné firmi(nie len apple).keď dáte SGSII a iP4 vedľa seba tak menej znalí človek povie že je to to isté,SGS a 3GS to isté.SGSIII zase kopíruje iný telefón,stačí si pozrieť ponuku Nokia a už vidieť odkiaľ vietor fúka. :roll:
Tak isto vzhľad androidu je okopírovaný,pozriťe si taký SE,HTC a ostatné firmy s Androidom a dospejeťe k tomu že tie použily vlastnú tvorivosť.

Môže mi tu nadávať,presviedčať ma,ale môj názor nezmeníte :wink:

LincolNn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod LincolNn » 23 zář 2012 18:39

To vám věřím. Já sám uvažuji o koupi iPhonu.
Pár mích kamarádů ho má. A říkají že s ním jsou prý úplně spokojeni.
Já sám mám Samsung Galaxy Mini (vím, je to levný Samsung. Co by jste od tohoto mobilu očekávali, právě že nic moc :D ).
Ze začátku jsem s ním byl úplně spokojený, protože v té době zrovna vyšel nový update Androidu 2.2.1 FROYO.
Byl jsem z něj celý paf. Ale asi po dvou měsících vyšel zase nový update. A na tom mém mobilu nešel udělat update.
Psal jsem všude možně, jestli by nevěděli jak mi poradit. A nikdo nic, ani dokonce v O2 (kde byl mobil koupen) mi nebyli schopni pomoci.
Takže za tohle Android odsuzuji. Ale jak jste už někde psal, tak Android na půl je dobrý mobil. A potom většinu lidí omrzí.
Já se pravě rozhoduji jestli si koupit iPhone 3G nebo 4 S. Ten nový iPhone 5 si ještě nechci kupovat. Řekl bych že je to pro mne zbytečné a drahé. :smile:
Dobrý iPhone už se teď dá sehnat za ,,pár" šlupek. :smile: Ale ještě se rozhoduji, jaký si tedy koupit no.

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 23 zář 2012 18:42

Apple věc jsem nikdy neměl, proto bych se rád zeptal, jsou ty jejich displaye tak křehké nebo jsou všichni jenom idioti? Ve třídě je asi 10 iPhonů a z toho má 8 prasklej display + 2 macbooky a jeden ho má taky slušně prasklej.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

LincolNn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod LincolNn » 23 zář 2012 18:46

Já osobně jsem od Applu taky nikdy nic neměl. Ale tak taky záleží, jak sek té věci třeba chovají. :D

mephisto92
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mephisto92 » 23 zář 2012 18:59

myslíš displej? hmm... Poznám jedného človeka, ktoremú spadol IPad ( To je niečo ako iPhone ) a displeju sa nič nestalo.

Nehcem byť zlý, ale, je jedno či máš Samsung alebo iPhone tak či tak obydvoch sa dá prasknúť displej lahko.
1. Ryzen 5 / 16GB / GTX 1650 / 512GB SSD
2. Intel Xeon W3680 3.9Ghz/16GBRAM/GTX770/256GBSSD+2.5TBHDD
3. Macbook Pro 13" i5

LincolNn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod LincolNn » 23 zář 2012 19:07

mephisto92 píše:myslíš displej? hmm... Poznám jedného človeka, ktoremú spadol IPad ( To je niečo ako iPhone ) a displeju sa nič nestalo.

Nehcem byť zlý, ale, je jedno či máš Samsung alebo iPhone tak či tak obydvoch sa dá prasknúť displej lahko.

Ano, to máš pravdu že u obou dvou mobilech se dá lehko prasknout displej. Ale tak třeba záleží jak se k němu opravdu jak kdo chová. :smile:

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Layo » 23 zář 2012 19:52

Já teda měl HTC EVO 3D něco kolem 4 měsíců a ani jednou mi nespad a vypadal jako novej, prodal jsem ho bez jedinýho škrábance.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

LincolNn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod LincolNn » 23 zář 2012 19:55

Jak jsem už zmiňoval ten SGM, tak ten mám už přes rok. Také mi ani jednou nespadl. A je bez škrábanců. Je tam dokonce ještě původní fólie. :smile: Ale už mi nevyhovuje.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 zář 2012 20:26

XXXP4HT píše:iPhone je pre ľudí ktorý nechcú kupovať nový mobil o rok/dva.

Právě, že iPhone je dělaný, aby jej lidi kupovali ob generaci. Smlouvy s operátory jsou na dva roky. Lidi, co mají teď 4S nemají důvod kupovat 5. Lidi, co mají 4 už kupují. Nemluvím o majítelích starších generací.

Já jsem měl všechny generace iP, ale čistě jen ze zvědavosti. Co to nového přinese. 2G byla "revoluce". 3G a 3GS už taková bomba nebyla, ale 4 měla hezký design, co ale moc neseděl do ruky a byl hodně křehký. 4S mírné zlepšení. 5 jsem ještě neměl, ale zázrak nečekám. Mezi největší plus patří "out of box" použití. Vytáhnu, zapnu a o nic víc se nezajímám. Jednoduchý na ovládání. Zálohy do cloudu a na PC. Velké množství aplikací.
Nevýhody jsou uzavřený systém, chybějící mass storage, nutnost iTunes, drahé díly a bohužel občas i komunita. Narážím na spoustu lidí, co si myslí, že s iP jsou něco víc...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mephisto92
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mephisto92 » 23 zář 2012 20:27

Vidíte, takže to nieje o kvalite displeja, ale o chovaniu sa k telefónu.
1. Ryzen 5 / 16GB / GTX 1650 / 512GB SSD
2. Intel Xeon W3680 3.9Ghz/16GBRAM/GTX770/256GBSSD+2.5TBHDD
3. Macbook Pro 13" i5

XXXP4HT
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod XXXP4HT » 23 zář 2012 20:32

Právě, že iPhone je dělaný, aby jej lidi kupovali ob generaci. Smlouvy s operátory jsou na dva roky. Lidi, co mají teď 4S nemají důvod kupovat 5. Lidi, co mají 4 už kupují. Nemluvím o majítelích starších generací.

To je pravda,ale ludia kt. poznám a majú iP(je ich 8 ) z toho iba jeden nedávno prešiel z 3GS na 4 aj to len kôli cene za akú ho kúpil,ost. majú 3G a nechcú meniť,aj keď mohli.Nechápte to tak že sa to týka vš. ľudí,sú samozrejme ludia čo kupujú nový ajfon každú generáciu/dve
Naposledy upravil(a) XXXP4HT dne 24 zář 2012 18:36, celkem upraveno 1 x.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”