Mobilní telefon do 7 000,- kč. ANDROID

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kupjec
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Mobilní telefon do 7 000,- kč. ANDROID

Příspěvekod kupjec » 26 zář 2012 13:44

Dobrý den,
Mám aktuálně mobilní telefon "HTC Evo 3D" jenže řekněme,.. Jednoduše mi příliš nevyhovuje. 3D app a jeho možnosti nevyužívám a potřeboval bych namísto 3D foťáku třeba ten 8 mega pixelový. Škoda no, jinak ten mobil mohu jedině doporučit. (Aktuálně jej prodávám za 7500,- kč s obalem, 8gb paměťovou kartou a mnoho dalšího, měli by jste-li zájem kontaktujte mě na: master260n@gmail.com)

Ovšem k mému problému.

Hledám mobilní telefon nejlépe do 7 000,- kč který by něco vydržel (displej gorilla glass, nebo podobný) uměl fotit (8 mega pixel foťák) a měl "možný" upgrade na Jelly Bean (nebo alespoň primární ics), dále ať má max. 9mm šířku a min. 4" displej.
Našel jsem mobil: MOTOROLA: Google Droid RAZR M (V Americe za 99 dolarů) chtěl bych se zeptat jestli u nás (zajisté nebude stát 2000,-) ale jestli nevíte bližší údaje o tomto telefonu? Upřímně doufám že se jeho cena nevyšplhne nad 7000,- velmi by mě to zklamalo. Dále bych se chtěl zeptat jak by to vypadalo kdybych si jej chtěl odbjednat z té Ameriky (kolik stojí přeprava přes tu velkou kaluž apod,..)
in
Nebo další typ mobilního telefonu který se mi zdál jakože v normě a vypadá zajímavě je ZTE GRAND X in o něm se ví že by stál maximálně 6600,- takže jestli již nyní víte jaké má mínusy taky bych si toho vážil.

Ovšem hlavní podstatou je mi ukázat nějaké další značky nebo zajímavé typy telefonu které mají design na způsob té motoroly-Evo 3D-nebo toho ZTE co jsem výše zmiňoval. Předem říkám že nestojím o řadu XPERIA od SONY :/
Nebo pokud máte zkušenosti s nějakým Huawei? :)

JEDNODUŠE:
Napište mi jakýkoli Andoid mobil do 7 000,- kč s Androidem mimo značku SONY.

Moc děkuji.
Sestava na mém profilu. | // Telefon: Nothing Phone (1) +Galaxy Watch Active 2

Reklama
Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Mobilní telefon do 7 000,- kč. ANDROID

Příspěvekod Madara » 26 zář 2012 14:14

Pokud (jako já) nepotřebuješ Evo, tak můžeš (jako já :D) zvolit HTC One V. Sice má pouze 5 megapixelů, ale myslím, že velký rozdíl nepoznáš. Je to jakoby odrbaný Evo. A aktualizace je plánovaná :)

kupjec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod kupjec » 26 zář 2012 14:30

Véčko se mi nelíbí, to bych už raději šel do Ska ;D

Madara
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Madara » 26 zář 2012 14:31

Ale nejde o to, co se ti líbí, jde o funkce.

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 26 zář 2012 14:34

A co takhle Samsung Galaxy Nexus nebo Galaxy S II, ale nové je neseženeš za 7K
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2

kupjec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod kupjec » 26 zář 2012 14:45

@madara Děláte si srandu?? Mám používat mobil který se mi nelíbí,.. Který nedokáže fotit dostatečně kvalitně, a který má pro mě prostě nehezký design? Uctivě děkuji za radu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Zář 2012 14:48) ---

@Cleric Na Nexus jsem se koukal no, ale opravdu jsem si určit, ač peníze by byli, tak hranici 7000,- kč. To bych jinak rovnou mohl zůstat u mého aktuálního HTC Evo 3D. Ale i přesto moc děkuji za radu.

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 26 zář 2012 14:55

Nová řada HTC One by měla mít fotoaparát vylepšený díky nějakým novým technologiím nebo snad jen softu ( to opravdu netuším ) Vím jen že to jsou za poslední dobu nejlépe fotící HTCčka. Bohužel každému jejich designe nesedne. A Sony bohužel nechceš.

Opravdu se jedině kouknout po telefonu z druhé ruky.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2

kupjec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod kupjec » 26 zář 2012 15:03

@Cleric Na Amazonu teď krásně letí Ten: "Droid RAZR M" Vypadá dost slušně, je výkonný, a stou slevou nyní za pouhý 1000,- kč. Jelikož mám v Americe tetu a jsem také anglicky mluvící, tak mi zatím nepřipadá žádný problém, myslíte že budu mít problém s updaty nebo s operátorem? (či WiFi?) Možná bych viděl problém u 3G/4G, ale to já nevyužívám, takže to je v pohodě.

Mobil se mi líbí,..
Je výkonný,..
Absolutní novinka,..
Zaručený update na Jelly Bean,..
Gorilla Glass + Super Amoled,..
A chci vyzkoušet jiný smartphone než HTC pro zjištění zda-li je to tak boží kategorie kvůli toho že to jsou smartphony nebo kvůli toho že je to HTC ;D

Dle mého názoru je to pro mě jasná volba. Jen ten Amazon, je to jistá koupě? Nebo to má nějaké "drsné" nevýhody?

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 26 zář 2012 15:21

s wifi urcite ne, to je celosvetovy standart, ovsem mobilni site jsou tu jine, simkarty myslim nejak taky, takze pokud telefon nezvladne nase site a nase SIM, mas smulu.

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 26 zář 2012 15:25

Problém bude v tom že to je CDMA verze, která ti tu nepoběží a tudíž si nezavoláš.

kupjec
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod kupjec » 26 zář 2012 15:29

@cleric jakto? V čem je problem, aneb co to znamená CDMA. A nejde to nějak obejít ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Zář 2012 15:31) ---

@cleric jakto? V čem je problem, aneb co to znamená CDMA. A nejde to nějak obejít ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Zář 2012 15:31) ---

@-lukas- mockrát vám děkuji za upozorneni

Cleric
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Cleric » 26 zář 2012 15:44

CMDA je jiný standart pro sítě a jedná se i o čip který je v telefonu vložen. Nijak to neobejdeš, bohužel.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”