Smartphone do 5ti tisíc Vyřešeno
Smartphone do 5ti tisíc
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaký mobilní telefony by jste mi doporučili.Mé požadavky na můj budoucí telefon jsou následující : Operační systém android,použitelný fotoaparát,led svitilna,min.4 palcový displej a samozřejmě svižnost telefonu.Telefon také budu využívat na hraní her,tak bych byl rád kdyby se hry nesekali. Děkuji za vaše odpovědi
Mc-Buddy
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smartphone do 5ti tisíc
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
Samsung galaxy ace. Ale některé hry jako např. Angry birds jsou celkem zasekané. Až na tuto drobnost ten mobil fakt doporučuju.
CPU: Intel Core i5-3350P BOX
GPU: Gigabyte GV-R785OC-1GD
RAM: 4GB
GPU: Gigabyte GV-R785OC-1GD
RAM: 4GB
Ace si může koupit jen IQ tykve za tu cenu ... Jsem pro G300.
Moje rada je Sony Ericsson Xperia Mini.Stojí okolo 4 tisíc a jěště v dnešní době je to nadupanej mobil :) samozřejmě nemá třeba dvoujádro ale to podle mě vůbec neva.Ten mobil je luxusní,měl jsem ho a žádný výtky.Hry na něm rozjedeš krásně a foťák má perfektní,kamera natáčí v HD takže taky dobrý,kvalita zpracování super a vydrží tak den na nabití,ale to v případě že ho budeš používat jako blázen furt,mě vydržel i dva dny.Takže za mě Xperii Mini a neuděláš chybu.
Lenovo IP G780
Xperia mini byla dobrá ,ale dneska už je 3" fakt málo
Za stejnou cenu je výše zmínění G300 ,který je navíc mnohem lepší.

Ale ta značka...Já bych tomu prostě nevěřil,radši menší display než huaaa něco...:) Jinak jsou ve výkonu nastejno a Mini bude i líp odladěná 

Lenovo IP G780
Huawei je celosvětová značka v čině jedna z nejlepších ? Btw. Sony je korejské ? Prostě Asie 

Sony je japonsko
a Huawei je hlavně mobilní operátor kterej se dal pomalu na výrobu telefonů...A jen díky tomu že je jako operátor rozšířenej může si dovolit vyrábět telefony za nižší cenu.Kdyby byl Huawei pouhej výrobce mobilů tak by nepřežil
Sony je prostě klasa,kvalita...Né nadarmo je teď nejlepší čtvrtej výrobce v Evropě

Sony je prostě klasa,kvalita...Né nadarmo je teď nejlepší čtvrtej výrobce v Evropě

Lenovo IP G780
Spíš prodejce ? Jinak Huawei je dobrá značka četl si někdy recenze na jejich mobily ?
Mám Sony, ale z těch dvou výše zmíněných bych bral určitě Huawei. A kvalitou Sony bych se moc neoháněl 

Prostě kdyby byl jenom Huawei výrobce nebo prodejce mobilů tak by to nedal,tady je tak obrovská konkurence že by neměl šanci.
Recenze nemůžeš brát zas až tak vážně,v recenzi ti řeknou,má tohle,tohle,je tam tenhle OS,jaký to má prostředí ale to je k ničemu.Musíš číst uživatelský recenze,recenze lidí co to maj doma a denně to používaj v prozovu,maj v tom x aplikací...
Huawei je teprv na začátku vývoje co se týče mobilů,maj pár modelů který jsou průměrný a kvalita je taky průměrná.Rok 2013 pro ně bude rozhodující
jestli se prodeje nezvednou tak to dotovat ze zisků operátora nebudou :)
Věř mi že to stojí moc peněz držet na trhu smartphony který si na sebe nevydělaj.Nestačí prodávat milion kusů ročně.Zvlášť ne pro takovou firmu.Tam jsou ambice jinde.Neříkám že Huawei je špatnej ale teď ještě nenastal jeho čas.Musej na tom dost makat.
Já mám SE Xperia Ray a kvalitka.Prostě to co jsem očekával.
Recenze nemůžeš brát zas až tak vážně,v recenzi ti řeknou,má tohle,tohle,je tam tenhle OS,jaký to má prostředí ale to je k ničemu.Musíš číst uživatelský recenze,recenze lidí co to maj doma a denně to používaj v prozovu,maj v tom x aplikací...
Huawei je teprv na začátku vývoje co se týče mobilů,maj pár modelů který jsou průměrný a kvalita je taky průměrná.Rok 2013 pro ně bude rozhodující

Věř mi že to stojí moc peněz držet na trhu smartphony který si na sebe nevydělaj.Nestačí prodávat milion kusů ročně.Zvlášť ne pro takovou firmu.Tam jsou ambice jinde.Neříkám že Huawei je špatnej ale teď ještě nenastal jeho čas.Musej na tom dost makat.
Já mám SE Xperia Ray a kvalitka.Prostě to co jsem očekával.
Lenovo IP G780
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4264
-
od elrodos
Zobrazit poslední příspěvek