blbne mi notebook

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

maron
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

blbne mi notebook

Příspěvekod maron » 18 bře 2014 14:37

Prosím Vás, můžete mi někdo poradit, co mám dělat? Když píšu(notebook), tak mi za 1. nejdou psát háčky nad písmenkama a za 2. každou chvíli mi to celé spadne a vyskočí tabulka : Ale toto je nepříjemné.
Firefox má potíže s obnovením otevřených oken a panelů, což je většinou způsobeno některou z naposledy otevřených webových stránek.

I při psaní tohodle mi to dvakrát udělalo! Objevuje se to skoro pořád a mám nervy, když píšu nějakou slohovku, pak to spadne a můžu psát znova!! Nevíte někdo co s tím je?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: blbne mi notebook

Příspěvekod guest » 18 bře 2014 14:42

Vítej na PC-Help!

V sekci HijackThis požádej o kontrolu logu. Návod je tam, nebo ho mám v podpisu.

maron
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod maron » 18 bře 2014 14:50

Já jsem úplný antitalent, co se týče počítačů :roll: Mám to normálně nainstalovat, jak je to v návodu? Doufám, že nic z PC nesmaže, apod. To by mě asi manžel uškritl :?

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 bře 2014 14:53

Ne nic se nesmaže. Stáhneš, nainstaluješ a dáš to skanovat, potom klikneš na vytvoření logu a ten vložíš do sekce HjT. Tam už ti zkušení rádci řeknou co dál.
Ale je to trochu delší. Budeš těch logů muset dodat více, ale jinak to nejde. Jenom tak to lze vyčistit. :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”