tak uz nahravam video :) zkousel jsem to s vytazenym speakrem (to podobny co je tu nademnou v obrazku) pipalo to dal ....pak jsem zkusil odpojit datovy kabel k tomu disku pipalo to dal....az kdyz jsem odpojil napajeci kabel od disku tak to prestalo pipat......jen jeste poznamka ....kdyz vypnu pc a zapnu znova tak to dycky pipa nejakou tu dobu a az se to vypipa tak to ani nevim ze tam ten disk je i kdyz je spusteny PC. ale v nabidce tento pocitac ho proste nevidim.... no jeste chvilku a bude video :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 12:37) ---
slibene video https://www.youtube.com/watch?v=-rTs5er ... e=youtu.be
Nove stolni PC pipá
-
- Pohlaví:
Re: Nove stolni PC pipá
S tebou je to fakt na dlouho. Koukal si na tu tabulku co ti poslali? Video ničemu nepomůže.
"Kouzelný HDD"
Zkus zavolat na CZC (tam jsi věci kupoval, že?) a popovídej si o tom s jejich podporou, pak asi ten HDD reklamuj, protože HDD nemá takto co pípat!
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 12:43) ---
To není pípání, ale zvuk "náběhu" HDD, jen je divné, že se ozve tolikrát, mně se obvykle ozve něco podobného 2-3x a konec, pak systém normálně naběhne. Opravdu zkus zavolat na CZC, podle mě to není úplně normální.

Zkus zavolat na CZC (tam jsi věci kupoval, že?) a popovídej si o tom s jejich podporou, pak asi ten HDD reklamuj, protože HDD nemá takto co pípat!
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Bře 2014 12:43) ---
To není pípání, ale zvuk "náběhu" HDD, jen je divné, že se ozve tolikrát, mně se obvykle ozve něco podobného 2-3x a konec, pak systém normálně naběhne. Opravdu zkus zavolat na CZC, podle mě to není úplně normální.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nic jineho asi nezbyva....mozna vadny kus...protoze mam dva uplne ty same typy a ten druhy to nedelal ani jednou tak bude asi spatnej...Díky
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že se to vůbec nesnažíš opravit, ale stále jenom píšeš a píšeš, pak ti nic jiného než reklamace nezbývá.
Dobre tak jak byss vyhodnotil vic jak 20 pipnuti podle ty tabulky? 11? ....
-
- Pohlaví:
Ten zvuk ale není Beep Code, vypadá to jakoby se HDD snažil roztočit.
Reklamuj to.
Reklamuj to.
ok dekuju
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1687
-
od kerubin
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 23:14
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4909
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 11
- 19353
-
od cemel