Dnes mi technik UPC donesl nový WiFi modem Technicolor TC7200, který mi vyměnil za Cisco EPC3212. Jak je možné, že moje integrovaná síťovka s ním odmítá spolupracovat? Rychlost si kolísá jak chce (mám mít 120)..... a naštěstí mám druhou síťovku v PCI-E slotu a tam to jede naprosto v pořádku.... U toho předchozího modemu to bylo v té síťovce na základní desce a pohoda.
Jak je to možné?
Síťovka na základní desce, kde to blbne: RealTek Semiconductor RTL8169 Gigabit Ethernet Adapter
Síťovka v PCI, kde to jede v pohodě naprosto: RealTek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
Základní deska: GIGABYTE PA65-UD3-B3
Kolísání rychlosti
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kolísání rychlosti
Můžeš zkusit přeinstaloval ovladače. Každopádně, pokud ti to funguje přes tu druhou, tak proč to řešit?
Just Fucking Google It!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače jsem přeinstaloval na nejnovější z 18.2.2014 a dělá to pořád. No já budu mít za 2 týdny úplně nový PC, tak bych to ani neřešil. Jen se bojím, aby stejný problém s tou integrovanou síťovkou nebyl i tam. A tam už nechci dokupovat žádné PCI blbůstky.
Zatím máš ověřený že to na 50% bude fungovat. Když to nepůjde tak hold zavoláš providera že to nejde a ať to spraví, je to jeho práce.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1202
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek