Nelze nainstalovat wokna 7 Vyřešeno
Nelze nainstalovat wokna 7 Vyřešeno
mám dotaz nejdou mi nainstalovat 7 ale xp v pohodě jenže na xp mi zase nejdou ovladače :/ je možnost že by zatím mohl být nějaký komponenet v pc který zabraňuje instalaci 7 děkuji za rady
-
- Pohlaví:
Re: Nelze nainstalovat wokna 7
Možné je vše. Ale abychom to mohli posoudit, budeš muset vypsat všechny komponenty. A to přesný typ a výrobce.
dobře než jsem vyměnil grafiku tak jsem tam měl 7 jenže mi odešel chip na grafice tak jsem jí vyměnil bohužel jsem neměl doma nic lepšího než MSI n9800gt jiná změna v pc nenastala po výměně už to nešlo
-
- Pohlaví:
Jenže my tu nevíme z čeho se PC skládal před výměnou grafiky. Křišťálové koule jsme nefasovali - a hodily by se, to mi věř. Takže znovu:
ITCrowd píše:Možné je vše. Ale abychom to mohli posoudit, budeš muset vypsat všechny komponenty. A to přesný typ a výrobce.
CPU : Intel Core 2 Duo E4500 2x2,60GHz/1333MHz soc.775 MB : Packard Bell BV PT890-8237A chipset VIA P4M890 soc.775 RAM : 2x2GB 400MHz Kingmax Semiconductor GPU : MSI Nvidia Geforce MSI N9800GT 512 MB GDDR3 256-bitová sběrnice Propustnost: 64 GB/s Taktovací frekvence: Jádro: 625 MHz Paměť: 1986 MHz Rozhraní: PCI Express x16 verze 2.0 HDD : Toshiba 500GB SATA2 PSU : Corsair CX430W
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače pro WinXp pro uvedený HW by měly být dostupné na stránkách výrobců jednotlivých komponent. Které nejdou instalovat?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovladače na grafiku nainstaluji rest pc a objevi se logo xp pak se sekne obdélník jak nabiha pod logem z Černá obraz a pc zamrzne
-
- Pohlaví:
Piš prosím česky, nebo jinak ale souvisle.
Takže nainstaluješ pro XP ovladač GK a pak se to po restartu zasekne?
Takže nainstaluješ pro XP ovladač GK a pak se to po restartu zasekne?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je pravda co píšeš, tak je vadná uvedená GK, nebo jsi nainstaloval chybný ovladač pro GK. Ještě dotaz - před instalováním ovladače GK naběhl WinXP v nízkém rozlišení?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ovladač na GK mi byl napsán zde takže bude dobrý, ano Winxp naběhl v rozlšení 800x600 po stažení a nainstalování ovladačů chtělo pc restartovat a po restartování naběhlo logo XP obrazovka z černá a nic víc už se nestane a funguje jen v nouzovém režimu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do správce zařízení, zda tam není varování (! nebo ?). Nikde nevidím doporučený ovladač. Ovladač nejspíš není pro Win 32, nebo pro uvedenou GK.
Ano je tam varování a při instalaci mi xp napsalo něco že to nemá stitek ( ověření) xp a tudíž by nemusela běžet spravne
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3356
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3124
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2696
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4161
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
- 7
- 2548
-
od zeus