Dobry den,
Mam notebook asus n55sf. Uz davnejsie mi zacala akokeby duniet obrazovka (ram) , ked sa jej dotknem. Napriklad potukam po nej a pocujem to asi tak 10 krat hlasnejsie, ako keby to bolo dute a ten zvuk potukania silnejsi. Pri zatvarani notebooku, ked sa priblizuje obrazovka ku klavenici tak zacnu reproduktory(asi) alebo cely notebook hrozne, ale hrozne pistat - ako ked date mokrofon pri reproduktor. V com by mohol byt problem???
dakujem pekne za odpoved
Asus n55sf piskajuce reproduktory
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asus n55sf piskajuce reproduktory
Dáváš mikrofon před reproduktor - sám jsi to správně pojmenoval. Mikrofon je na rámu displeje a proto taky to dunění při dotyku rukou. V nastavení zvuku > záznam se podívej, jestli nemáš zaškrtnuté Poslouchat toto zařízení.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zdravim. Dostal som sa na forum az teraz.... dakujem za radu, ale zaskrtnute to nemam. Ani neviem, ze by som nieco take robil. Zacalo mi to robit samo od seba. Viem, ze len raz som sa zlakol, ked mi to pri zatvarani notebooku zacalo hrozne piskat. A teraz som si vsimol, ked som prenasal notebook, ze ked som ho trochu naklonil zacalo to tak "popiskovat".....
Naposledy upravil(a) mishel275 dne 29 bře 2014 17:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Tak tomuto vůbec
Možná vadný kabel co spojuje displej s deskou.nerozumím A teraz som si vsimol, ked som rpenasal ntb,
Uz som to upravil
. Hmm keby ste neprisli na nic ine, dalo by sa to rozobrat a trebars ten spoj pospajkovat - spojit, alebo opravit. Lebo veru 30 dni bez notebooku - ak ma este zaruku, co som si neni isty sa mi byt nechce.... Ci ten kabel bude tak vadnu, ze sa bude musiet len vymenit.A neviem ako by sa mohol poskodit...

-
- Pohlaví:
Pospájkovat to jistě lze, ale rozumnější je využít záruku!
Takze urcite to bude chyba v kabelazi? Lebo mi to stale mi to robi aj ked hociako hybem s obrazovkov. ked som mal teraz vypnuty notebook a zapol som ho, tak chvilu to neobilo - nedunela mi obrazovka, ked som po nej klepkal, ale ked to spravil o chvilu, tak mi to uz robilo a s obrazovkov som nehybal...
Pokud máš záruku tady dej do servisu máš to během týdne možná 2 týdnu hotové: https://eu-rma.asus.com/pick_eu/pickup. ... nb_pick.... + Máš zdrama odvoz
A přivezou ti ho aji zpět

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1296
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 20:39
-
-
- 11
- 5709
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2911
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6868
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
-
- 6
- 3778
-
od petr22