Dobrý den,
měl bych dotaz
Asi před týdnem se mi seknul PC, a vypnul se. Od té doby mi vůbec nefunguje monitor. OS -> Ubuntu 12.04
Předem děkuji za odpověď
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2014 18:57) ---
Prosím, jestli vás cokoliv napadá, tak to napište
Problém s Monitorem
-
- Pohlaví:
Re: Problém s Monitorem
Jak víš že nefunguje monitor? Nesvítí kontrolka? Na jiném PC si ho zkoušel, případně jiný monitor zde?
Když vypnu počítač, tak mi to píše "No signal detect". Taky mě napadlo jestli nemůže bejt něco s kabelem. Ne, žádnej jinej monitor či PC nemám k dispozici
ale to je normálne to napíše vždy keď ho vypneš tak čo je teda problém potom sa už nezapne?
Prostě: Když zapnu pc, tak mi blikne na monitoru zelený světýlko(že se zapnul), ale pak se monitor hned vypne.
Aha, takže bude problém nejaký v monitore alebo nejaký kontakt alebo niečo z káblom toto jedine dať do opravy :)
-
- Pohlaví:
Není tam nastavené nějaké vypínání monitoru? Může být vadný jak kabel, tak GK, nebo i monitor.
Podle popisu (mimochodem velmi skromného!) to tipuji na závadu GK. Pokud Tvůj PC má dvě GK (integrovanou a dedikovanou), vyndej dedikovanou, zapoj kabel do integrované a vyzkoušej. Pokud má jen jednu, nezbyde než ji vyzkoušet někde jinde.
Mimochodem - hodilo by se, kdybychom měli alespoň základní informace o Tvé sestavě, nakonec o tom mluví i Pravidla fóra
Mimochodem - hodilo by se, kdybychom měli alespoň základní informace o Tvé sestavě, nakonec o tom mluví i Pravidla fóra

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4258
-
od Noski
Zobrazit poslední příspěvek
18 bře 2025 19:35