Reštartovanie počítača a následné pípanie základovej dosky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

marek_fcst
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Reštartovanie počítača a následné pípanie základovej dosky

Příspěvekod marek_fcst » 04 dub 2014 14:59

Dobrý deň. Už asi 4 mesiace mám problém s počítačom. Moj počítač sa krátko po štarte sám reštartuje a začne pípat základná doska(vždycky niekolko krát napr 9x niekedy 12x aj 15x) v intervaloch po 3 pípnutiach dokial sa pc nejako nenahodí. Potom ide všetko vporiadku až do večera napríklad. Spočiatku som tento problém neriešil pretože sa mi to stávalo 1x za mesiac a vždycky iba 1x alebo maximálne 2x. Lenže minulý týžden som dostal blue screen a odvtedy sa mi každý den aj 8x-10x reštartuje pc a neustále to pípa + dostávam niekedy ten istý blue screen. Nezáleží či hrám alebo pc je v klude skrátka sa to stáva hocikedy aj pri bežnej práci s pc ako prezeranie webu. Vždycky sa to stáva po zapatí pc tak hodinu max hodinu a pol aj ked hrám nejakú hru a potom zase pc ide až do večera bez reštartu lenže ako som už spomínal ten reštart je asi 10x denne + pipanie niekedy ten blue screen asi 1-2x denne a stáva sa to každý deň. Za každú radu alebo informáciu som vďačný.

PC zostava :
AMD phenom 2 x4 980 3,7ghz 4 cores
nVdia geforce GTX 550 ti cyclone
2x 4096 mb Kingston 667 Mhz
Gygabite GA-880GMA-USB3
zdroj starsi 550tka

RAM-ky som otestoval nevyskytol sa žiadny problém (windows test z ovládacieho panelu) aj HDD otestovaný v HDtune v Error scan všetko v poriadku (je trochu starší WDC WD2000JS 200gb) ale v možnosti HEALTH je napísané:

(BE)Airflow Temperature - failed (červeným)
(C7)Interface CRC Error Count - Attention (modrým)
Přílohy
bs.png
screenshot z BSOD-vieweru
Naposledy upravil(a) marek_fcst dne 04 dub 2014 15:09, celkem upraveno 5 x.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Reštartovanie počítača a následné pípanie základovej dos

Příspěvekod guest » 04 dub 2014 15:01

Obrázky se dávají sem jako příloha!

Zpět na “Problémy s hardwarem”