Black screen při načítaní ntb
Black screen při načítaní ntb
Zdravím,mám už od pátku problém s mojim ntb Lenovo ideapad y560,mám ho už přes 3 roky a vše bylo zatím bez problému,ale v pátek ráno ho zapínám-bios v pohodě najede pak najede i černá stránka s načítacím logem windows a ve chvíli kdy má najet modrá obrazovka s výběrem profilu mi proste zůstane stát černá obrazovka a nic se neděje,zkoušel jsem obnovu systému 2 dny zpět kdy bylo vše v pořádku-nepomohlo,divné je,že přes nouzový režim to jede normálně,tak jsem zkoušel různé testy antiviry atd,nic dnes jsem zkusil reinstalovat windows,vytvořil jsem si profil,vše najelo,stáhly se nějaké aktualizace na pc a když to po mě chtělo restart pc zase ten stejný zásek,napadlo mě,že by to mohlo být grafikou,páč se mi hodně přehřívala a že nouzový režím to prostě rozjel na integrované,máte někdo prosímvás nějaké rady co bych mohl zkusit nebo udělat?Děkuji za odpovědi.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Black screen při načítaní ntb
Jelikož je to ntb, nemáš v domácích podmínkách moc možností. Příčinou může být GK, ale i základní desky a další. Doporučuji servis.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Můžu se zeptat jak prosím v biosu zjistím jestli ta grafická karta je vůbec připojená?Je možnost že se to mohlo při spadnutí jen uvolnit,protože si myslím,že kdyby ta grafika odešla stalo by se to tak,že by mi pc prostě chcípl,ale vše jelo normálně a normálně sem ho taky vypl a dělalo to až po vypnutí
Grafika se uvolnit nemuze, protoze je na zakladni desce pripajena. Co se ale stat muze - a obvykle se to stava kolem 2-4 let - ze neustalym zahrivanim a ochlazovanim popraska prave ten pajeny spoj pod grafickym chipem (protoze je pouzit bezolovnaty cin).
Coz je prave zavada kterou by mel diagnostikovat servis. Obvykle se to projevuje tak, ze notebook nelze vubec zapnout. Muze byt klidne i vadny disk, zvlast jestli notebook spadl na zem.
Coz je prave zavada kterou by mel diagnostikovat servis. Obvykle se to projevuje tak, ze notebook nelze vubec zapnout. Muze byt klidne i vadny disk, zvlast jestli notebook spadl na zem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 44
- 93854
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
20 črc 2025 16:33
-
- 0
- 3596
-
od Søren
19 říj 2024 18:16
-
- 0
- 3259
-
od Jettero
09 pro 2024 22:27
-
- 4
- 2681
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5171
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”