Black screen při načítaní ntb

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

refex
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Black screen při načítaní ntb

Příspěvekod refex » 08 dub 2014 15:47

Zdravím,mám už od pátku problém s mojim ntb Lenovo ideapad y560,mám ho už přes 3 roky a vše bylo zatím bez problému,ale v pátek ráno ho zapínám-bios v pohodě najede pak najede i černá stránka s načítacím logem windows a ve chvíli kdy má najet modrá obrazovka s výběrem profilu mi proste zůstane stát černá obrazovka a nic se neděje,zkoušel jsem obnovu systému 2 dny zpět kdy bylo vše v pořádku-nepomohlo,divné je,že přes nouzový režim to jede normálně,tak jsem zkoušel různé testy antiviry atd,nic dnes jsem zkusil reinstalovat windows,vytvořil jsem si profil,vše najelo,stáhly se nějaké aktualizace na pc a když to po mě chtělo restart pc zase ten stejný zásek,napadlo mě,že by to mohlo být grafikou,páč se mi hodně přehřívala a že nouzový režím to prostě rozjel na integrované,máte někdo prosímvás nějaké rady co bych mohl zkusit nebo udělat?Děkuji za odpovědi.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Black screen při načítaní ntb

Příspěvekod Pic » 08 dub 2014 16:37

Jelikož je to ntb, nemáš v domácích podmínkách moc možností. Příčinou může být GK, ale i základní desky a další. Doporučuji servis.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

refex
nováček
Stav:

Příspěvekod refex » 09 dub 2014 13:11

Můžu se zeptat jak prosím v biosu zjistím jestli ta grafická karta je vůbec připojená?Je možnost že se to mohlo při spadnutí jen uvolnit,protože si myslím,že kdyby ta grafika odešla stalo by se to tak,že by mi pc prostě chcípl,ale vše jelo normálně a normálně sem ho taky vypl a dělalo to až po vypnutí

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 09 dub 2014 13:17

Grafika se uvolnit nemuze, protoze je na zakladni desce pripajena. Co se ale stat muze - a obvykle se to stava kolem 2-4 let - ze neustalym zahrivanim a ochlazovanim popraska prave ten pajeny spoj pod grafickym chipem (protoze je pouzit bezolovnaty cin).

Coz je prave zavada kterou by mel diagnostikovat servis. Obvykle se to projevuje tak, ze notebook nelze vubec zapnout. Muze byt klidne i vadny disk, zvlast jestli notebook spadl na zem.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)
    od Kogaku » 08 srp 2024 14:22 » v Hry
    44
    93854
    od Kogaku Zobrazit poslední příspěvek
    20 črc 2025 16:33
  • iPhone SE 2020 64GB Black
    od Søren » 19 říj 2024 18:16 » v P: Hardware
    0
    3596
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    19 říj 2024 18:16
  • Fractal Design Define R5 Black Window
    od Jettero » 09 pro 2024 22:27 » v P: Hardware
    0
    3259
    od Jettero Zobrazit poslední příspěvek
    09 pro 2024 22:27
  • Pomalé načítaní Win 11 pro Příloha(y)
    od PARKR » 07 úno 2025 19:22 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2681
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 09:18
  • Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
    od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    5171
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    30 srp 2024 09:29

Zpět na “Problémy s hardwarem”