Zdravim lidi,
kamarádka mi dala disk, který je prej poškozený, ale chtěla by z něho získat celoživotní data. Zkoušel jenom základní věc a to, jestli disk vůbec pc najde. Přiřadit písmeno mi k disku nejde, jen odstranit svazek.
Potřebuji nějaké rady, software (klidne i placený), jak se na disk dostat a vytáhnout všechno možný. Děkuji
Záchrana dat z HDD
Re: Záchrana dat z HDD
http://www.slunecnice.cz/sw/getdataback/ - Jestli tam nějaká data jsou, tohle je najde. Dají se bez koupení i zobrazit, ale pro obnovování je potřeba zaplatit. Za ty prachy ten program stojí.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... at/recuva/ - Tenhle je zdarma, netroufám si říct že horší. Umí toho také hodně.
Ale před experimentováním bych z toho disku udělal obraz a o veškeré zachraňování se snažil na té kopii, protože jestli při tom poškodíš data na originálu, je konec. Takhle máš víc pokusů...
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... at/recuva/ - Tenhle je zdarma, netroufám si říct že horší. Umí toho také hodně.
Ale před experimentováním bych z toho disku udělal obraz a o veškeré zachraňování se snažil na té kopii, protože jestli při tom poškodíš data na originálu, je konec. Takhle máš víc pokusů...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Ten obraz udělám jak prosimtě :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Dub 13, 2014 7:23 pm) ---
To mi vlastne nabídne ten program co
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Dub 13, 2014 7:23 pm) ---
To mi vlastne nabídne ten program co
V tom GDB snad něco takového bylo, ale je to strašně let co jsem ho zkoušel. Ještě starší verzi pro FAT. A nelekni se že ten disk analyzuje dlouho, může mu trvat i několik hodin než sestaví tabulky souborů.
Na Linuxu bych ten obraz udělal jedním příkazem v konzoli, takovou možnost holt ve Widlích nemáš a potřebuješ extra program. Někdo tady bude určitě vědět jak se to dá provést.
Na Linuxu bych ten obraz udělal jedním příkazem v konzoli, takovou možnost holt ve Widlích nemáš a potřebuješ extra program. Někdo tady bude určitě vědět jak se to dá provést.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”