Ahoj lidi,
potřeboval bych radu. Pokaždy když spustim nějakou hru a nebo třeba i koukám dýl na video tak se mi jakoby zasekne počítač, monitor zčerná (nebo i jiné barvy) a přes celou tu barvu jsou jakoby čáry v ruzných odstínech. Nepomuže nic než restart. Tak nevím co s tim. Zkoušel sem update graf. ovladaču, ale dělá to stále. Grafiku mám Radeon HD6970 a při zátěži se teploty pohybuji i přes 100 stupňů, ale tak to bylo vždy. Díky za každou radu.
Zčernání obrazovky a pruhy přes ní
Re: Zčernání obrazovky a pruhy přes ní
Snížit teploty GK. Vše nasvědčuje tomu, že je to ona příčina. To že to tak bylo vždy neznamená, že je to v pořádku!
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že máš špatnou GK, něco podobného se mi taky stalo, teploty byly ale v normě no a potom hned když jsem zapnul PC tak tam byly všude čáry, takže se obávám, že ti GK časem stejně jako mě kdysi prostě odejde... Jinak ty teploty... Máš dobře připojený větrák? 

Teploty kolem 100 stupnu rozhodne nejsou normalni a vzdy vedou behem kratke doby (mesice, max 1-2 roky) ke zniceni graficke karty. Spoje pajene bezolovnatym cinem nevydrzi neustale zmeny teploty o 80 stupnu.
Jestli je graficka karta poskozena, muzes ji skusit upect v troube. V kazdem pripade je nutne snizit teploty - takto to vypada ze nemas vubec vetranou skrin.
Jestli je graficka karta poskozena, muzes ji skusit upect v troube. V kazdem pripade je nutne snizit teploty - takto to vypada ze nemas vubec vetranou skrin.
No mám to sestavené u CZC z komponentů, které jsem si vybral a v ceně je i nějaké jejich testování tak sem myslel, že to je OK. PC mám 2,5 roku, ale tuším, že zrovna na grafiku je záruka roky 3. takže jim to tam hodim a ať to vyměněj.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1808
-
od Vítek Pokorný
Zobrazit poslední příspěvek
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6326
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-
-
- 16
- 9281
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4372
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9777
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”