Zdarvim,
mám takový problém. Jedná se o to, že jsem nedávno přeinstalovával OS Windows 7. Bohužel se přeinstalace nepovedla na první pokus,dál jsem v nabídce jinou volbu a tak jsem to musel celé zrušit a začít znovu. přitom se restartuje počítač. prostě klasickej postup.problém je že při druhým pokusu se mi už v nabídce ,kam os nainstalovat, už nezobrazil HDD.a když jsem teda do třetice restartovat pc že to bude si jen nějaká chyba tak už jen naběhlo logo při spuštění. dál nic nenaběhlo,ani boot s DVD,ani původní sys. zkoušel jsem se dostat alespoň do biosu jestli tam něco neni špatně,bohužel jakmile naběhne logo vše se hryzne a nemám šánci cokoliv udělat,než zase restart PC. zkusil jsem tedy disk odpojit a na pc hodit starší ještě SATA I a vše je ok.systém jsem nainstalovat a vše běží.jakmile ale připojím ten původní disk ať už samotný nebo jako druhý,opět zamrznu na logu a dál nic nejde. moc nadějí disku nedávám,vypadá to asi že odešla elektronika nebo tak něco. jen jsem se tu chtěl zeptat zda nemáte nějaký nápad.jinak ten původní je Seagate Barracuda 7200,9, 160 GB, SATA II. ten co mám teď místo něj je 80 gb SATA I.jedná se o starší pc určené pro rodiče,proto ty malý disky. byl bych rád kdyby se s tím dalo něco dělat. ale asi to bude elektronika disku a nebo mě napadlo, že při tom restartu se nějak odpálil SATA port,ale zase jsou tam 4 a ani na jednom to nejde.
zamrznutí pc při zapojeném HDD
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zamrznutí pc při zapojeném HDD
Nespíš disk odešel na věčnost. S poškozenou elektronikou disku doma moc nenaděláš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ho naformátovat v jiném pc jestli to půjde.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel ani to nepomaha
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2417
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2462
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4458
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”