Zkolaboval počítač. Jak dostanu data z harddisku? *
Re: Zkolaboval počítač. Jak dostanu data z harddisku? *
nechce se my zakladat novy topic snad to nebude vadit, tet bych chtěl otci přeinstaloval OS otec má na svím počítači jen cd mechaniku tak jsem tam chtěl dat chtěl namontovat moji jenže jsem přišel že do desci tu mechaniku prostě nedam , tak mě napadlo co kdybych jelo hdd vložil kemně do pc a nainstaloval tam 7čky a pak vložil z5 kněmu do pc ano /ne?
Re: Zkolaboval počítač. Jak dostanu data z harddisku? *
Instalaci je třeba provést v tom počítači, ve kterém pak systém poběží.
Je to kvůli hardwaru – ovladače chipsetu a podobně. Taková přenesená instalace, jakou plánuješ, by spolehlivě běžela pouze u identických počítačů. U jiného „železa“ máš téměř jistotu, že bude běžet pomalu nebo s chybama, pokud vůbec.
Sedmičky ale můžeš nainstalovat i z flashky – hledej Gůůglem instalace w7 z flashdisku a najdeš spoustu odkazů a rad.
Je to kvůli hardwaru – ovladače chipsetu a podobně. Taková přenesená instalace, jakou plánuješ, by spolehlivě běžela pouze u identických počítačů. U jiného „železa“ máš téměř jistotu, že bude běžet pomalu nebo s chybama, pokud vůbec.
Sedmičky ale můžeš nainstalovat i z flashky – hledej Gůůglem instalace w7 z flashdisku a najdeš spoustu odkazů a rad.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2894
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek