GK 2x6 pin
GK 2x6 pin
Zdravím mam grafickou kartu 2x6 pin napájení. Když na zdroji nemám ani jeden konektor, budu moct to zapojit přes dvě redukce? A nebude to mit vliv na vykon? Děkuji
Re: GK 2x6 pin
Vliv na vykon to mit nebude a zapojit to tak muzes, ale na 99% procent se ti z toho zdroj sesype nebo vyhori. Zdroje bez PCIe 6ti-pinu jsou cinske herky, ktere by zadne grafiky s pridavnym napajenim zivit nemely.
Nemáte někdo aspoň nějakou zkušenost
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2014 15:22) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Kvě 2014 15:22) ---
Jaký máš zdroj - typ a výkon?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám 550w
wattmetr píše:Jaký máš zdroj - typ a výkon?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak sory spatně jsem se podival měl jsem ten 6x pin zastrecenej, ale koupil jsem špatnou redukci. Koupil jsem 8x pin nejde z ní nějak udělat 6xpin
Když odpovíš na mou otázku, možná se někam dostaneme.
A nebylo by od věci dodat i typ GK.
A nebylo by od věci dodat i typ GK.
Potřebuji akorát udělat z 8 pin redukce 6x pin
A to je právě to, v čem se trochu pleteš
Jestli má GK 2x6pin, pak je má z nějakých důvodů. Ty důvody se jmenují proudové zatížení vodičů a k těm dvěma 6pinům bys měl mít ke každému samostatné vedení přímo ze zdroje. Maximálně je přípustné napájení každého 6pinu redukcí ze dvou molexů!
Jinak 8pin dostaneš do 6pinu bez problému, stačí se podívat (nebo při vypnutém PC vyzkoušet), jaký je klíč konektoru, a 8pin do 6pinu v jedné poloze bez problému pasuje. To však neřeší Tvůj problém - viz výše.
Dodatek: Ale pokud je ten 8pin pro napájení CPU, tak máš smůlu a nic s tím neuděláš
A konečně TYP zdroje??

Jestli má GK 2x6pin, pak je má z nějakých důvodů. Ty důvody se jmenují proudové zatížení vodičů a k těm dvěma 6pinům bys měl mít ke každému samostatné vedení přímo ze zdroje. Maximálně je přípustné napájení každého 6pinu redukcí ze dvou molexů!
Jinak 8pin dostaneš do 6pinu bez problému, stačí se podívat (nebo při vypnutém PC vyzkoušet), jaký je klíč konektoru, a 8pin do 6pinu v jedné poloze bez problému pasuje. To však neřeší Tvůj problém - viz výše.
Dodatek: Ale pokud je ten 8pin pro napájení CPU, tak máš smůlu a nic s tím neuděláš

A konečně TYP zdroje??
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Odpovídej na otázky, které ti ostatní pokládají. 9 příspěvků a nikam jsme se nepohnuli.
Jakou máš grafickou kartu a zdroj? Napiš jejich model, je to na nich napsané.
Jakou máš grafickou kartu a zdroj? Napiš jejich model, je to na nich napsané.
Zpět na “Problémy s hardwarem”