restarty po startu počítače
restarty po startu počítače
Po startu počítače se mi aspoň 3x restartuje počítač, mám podezření, že by to mohlo být v paměti, mám tam 2 paměti po 256, i když Everest mi ukazuje paměť 512, také jsem nechal proběhnout nějaké memory testy ale nic neukázaly. Virem to také nemůže být, počítač jsem už i dvakrát přeinstaloval. Poté, když komp naběhne, je to celkem v pořádku, i když někdy se restartuje i ve Firefoxu, když přepnu na nějakou stránku, v Opeře to nedělá. Co kdybych ještě jednu paměť přidal, je tam ještě třetí slot. Jinak už nevím, díky za radu.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
Ještě jsem se díval na přehled událostí v Everestu a při startu počítače a restartu je tam vždycky tento zápis:
AMLI: Systém ACPI BIOS se pokouší o čtení z nesprávné adresy V/V portu (0xcfc), která se nachází v chráněném
rozsahu adres 0xcf8 - 0xcff. Následkem toho může dojít k nestabilitě systému. Obraťte se na prodejce systému s žádostí o odbornou pomoc.
AMLI: Systém ACPI BIOS se pokouší o čtení z nesprávné adresy V/V portu (0xcfc), která se nachází v chráněném
rozsahu adres 0xcf8 - 0xcff. Následkem toho může dojít k nestabilitě systému. Obraťte se na prodejce systému s žádostí o odbornou pomoc.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2193
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53