Dobrý den,
před několika dny se mi začala dít nepřijemná věc a to "restartování pc". To zpočívá v tom, že mi zčerná obrazovka, poté hned je slyšet zaseknutý zvuk a buďto se restartne PC samo nebo pouze je zamrznuté a musím ho restartovat ručně. Nikdy se mi toto nedělo. Zajímavost je, že se mi to stávalo u hraní hry Hearthstone a momentálně můžu tuto hru hrát bez problému, ale jiné ne, např(League of Legends, kde se mi zpravidla tento problém stane).
Moje PC sestava:
NVIDIA GeForce GT 420
Intel(R) Core(TM) 6300 @ 1.86GHz, 1864 MHz
3 GB RAM
Win 7 32bit
Děkuji za pomoc.
Restartování PC
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Restartování PC
1. Jsou nějaké soubory ve složce C:\Windows\Minidump? Jestli ano, tak je upni na http://www.leteckaposta.cz.
2. Stáhni, nainstaluj a spusť HWMonitor a HeavyLoad. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screenshot HWMonitoru a dej ho sem jako přílohu.
2. Stáhni, nainstaluj a spusť HWMonitor a HeavyLoad. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screenshot HWMonitoru a dej ho sem jako přílohu.
Takže ze jde výpis ze složky C:\Windows\Minidump : http://leteckaposta.cz/919230110 a screenshot v příloze.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve výpisech jsem našel konflikty v grafickém subsystému, respektive problém s ovladačem GK nvlddmkm.sys. Teploty grafického adaptéru máš sice vysoké, ale to nebude příčina tvého problému. Nejprve, než bych odsoudil grafickou kartu, tak bych zkusil ještě nainstalovat aktualizaci SP1 + přeinstalovat ovladače grafiky. Jestli i potom budou problémy, pak je to jasné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1738
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23