Nefunguje zvuk
Nefunguje zvuk
Zdravím, když třeba spouštím film na prohlížeči tak mi zvuk normalne funguje ale stava se to čím dál tím častejc ze mi prestane fungovat zvuk prišlo mi to divny tak jsem zkusil youtube taky nefungovalo a tak jsem zkousel pisnicky co mam v notasu a taky to nepomohlo sundal jsem sluchátka ze by to mohlo bejt problem v sluchátkách a stále nic... po restartu pc zacal fungovat normalne ale po chvilce to bylo zase tam kde jsme zacali.. nevim co mam delat prosím poradte mi co mam delat a nejsem zas tak blbej abych si nezkontroloval jestli nemam vyplej zvuk... popripade ztlumenej. moje zvukova karta je realtek NICDRV_8169 win8, děkuju!
Re: Nefunguje zvuk
Rekl by jsi mi prosim jak? v počítačích zas takový expert nejsem.
Používáš integrovanou zvukovku, nebo máš dedikovanou?
Pokud integrovanou, pak potřebuješ znát přesný typ své základní desky (zjistíš například pomocí programu CPU-Z. Pokud dedikovanou, tak její typ.
No a pak na stránkách výrobce základní desky (anebo v druhém případě výrobce zvukové karty) stáhneš ovladač pro svůj operační systém (Windos 7 nebo 8, 32 nebo 64bitový).
Stažený ovladač bude instalátor, tedy jej spustíš a nainstaluješ.
Pokud integrovanou, pak potřebuješ znát přesný typ své základní desky (zjistíš například pomocí programu CPU-Z. Pokud dedikovanou, tak její typ.
No a pak na stránkách výrobce základní desky (anebo v druhém případě výrobce zvukové karty) stáhneš ovladač pro svůj operační systém (Windos 7 nebo 8, 32 nebo 64bitový).
Stažený ovladač bude instalátor, tedy jej spustíš a nainstaluješ.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
A ještě vím že jediny co mi funguje jsou programy na volani a tak napr skype. curse voice, teamspeak atd :/
-
- Pohlaví:
Pak ti ale zvuk funguje. Dej sem screen ze Správce zařízení.
A to udelám prosimte jak?
ja jsem uplne levej na počítače
a pak presne jakej screen by jsi potreboval

-
- Pohlaví:
Pravou myší Tento počítač - Hardware - Správce zařízení a rozbal tam Zvuková zařízení. Jako tady na obrázku:
Nějak takto ano, ale rozbal Řadiče zvuku, videa a her.
Jinak nic bych nedal zato, že zvukovka je to neznámé zařízení se žlutým vykřičníkem nahoře a v tom případě bude třeba ji identifikovat. A to je hned v 1. příspěvku, takže to tipuji, že ta zvukovka nemá ovladače na W8.
Jinak nic bych nedal zato, že zvukovka je to neznámé zařízení se žlutým vykřičníkem nahoře a v tom případě bude třeba ji identifikovat. A to je hned v 1. příspěvku, takže to tipuji, že ta zvukovka nemá ovladače na W8.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5807
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6201
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 7
- 3764
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3304
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11860
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”