Zdravím, vhledem k tomu, že tento problém přetrvává i po formátu disku a přeinstalaci Windowsu předpokládám, že je spojený s hardwarem. Pokud se pletu, omlouvám se a prosím o přesunutí do správné kategorie.
Teď k věci. Mám NTB ASUS N56VV (i7, GeForce 750m 2GB, 8GB) a včera se mi úplně zbláznil. Seká se mi snad při všem. Při surfování na internetu, otevírání složek, posouvání stránky dolů, ale vyloženě seknutí třeba na 2-10s. Problém se začal dít po vypnutí hry Tomb Raider kterou jsem zkoušel (cca 10-15min. hraní) byla to snad první hra kterou jsem na tom hrál a NTB byl docela horký, tak mě napadá jestli se nemohlo něco odpálit? RAMka nebo něco s HDD? Když se to začalo sekat chtěl jsem restartovat nebo vypnout NTB, ale už to bylo v takovém stádiu, že ani to nešlo. Zvolil jsem vypnutí natvrdo a rázem jsem ho už nezapnul, WIN se mi nebyl schopný ani náhodou načít a po dokončení nástroje obnovy taky nic. Jediné co šlo bylo kompletní formát disku a reinstall Windowsu, ale i ta trvala poměrně dlouho až jsem se bál jestli se vůbec dokončí a při spuštění jsem zjistil, že problém stále přetrvává.(i při instalaci např. při výběru jazyka trvalo při kliknutí na tlačítko další asi 20s než se vůbec něco stalo) Nevíte náhodou co to může být? Počítač je v záruce, takže by neměl být problém ho případně reklamovat, ale potřebuji vědět, že je to určitě hardwarový problém, aby mi ho tam nezapli a neřekli, že je všechno v pořádku...díky moc za odpověď
Zpomalení, sekání
Re: Zpomalení, sekání
Chtělo by to ukázat teploty v nějakym programu jak si na tom. Jinak to vypadá na reklamaci.
Teploty ?
tady je screen a zdá se mi, že RAMky jsou nějak podezřele vysoko na 40% na to, že jsem v podstatě měl otevřený jen prohlížeč
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Čer 2014 14:28) ---
takhle to vypadalo při instalaci abodbe flash playeru, přijde mi to docela dost...
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Čer 2014 14:28) ---
takhle to vypadalo při instalaci abodbe flash playeru, přijde mi to docela dost...
na 90% bych to viděl na problém s HDD? před chvilkou mi to dokonce i napsal WIN, že systém zjistil problém s HDD...takže to vidím na reklamaci...
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já měl notebook kde mi win napsal problém s hdd a fungoval uplně normálně..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pozoruji zpomalení iPhone 12
od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
- 4771
-
od HelFix