Dobrý den dnes jsem si zakoupil grafickou kartu MSI N750 TI TF 2GD5/OC Gaming
a při spuštění mi naskočí jen HP uvodní obrazovka a pak se to přehodí
do černého okna s blikající čárkou. Nevím co mám dělat. Původní grafika byla nVidia geforce GT 545. Mám základní desku
Foxconn 2ABF 1.20, procesor intel core I7 2600 a zdroj 300W (nějaký od výrobce).
Nefunkční grafická karta
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční grafická karta
Máš monitor zapojený ve správném konektoru a nainstaloval si pro tu kartu ovladače?
ano kabel zapojení mám dobře obrazovka funguje
a instalace nejde protože to vypisuje nemohl najít kompatibilní grafiku
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 16:14) ---
PS: zkoušel sem to nainstalovat při zapojení staré grafiky
a instalace nejde protože to vypisuje nemohl najít kompatibilní grafiku
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 16:14) ---
PS: zkoušel sem to nainstalovat při zapojení staré grafiky
-
- Pohlaví:
Pak instalujš ovladač který není pro tu grafiku anebo pro tvůj systém.
Pokud je grafika v pořádku a kompatibilní s danou základovkou, pak musí obraz přes ni naskočit v základním rozlišení aby bylo vůbec možné nainstalovat ovladače.
Buď ještě něco děláš blbě nebo je ta GK vadná.
Buď ještě něco děláš blbě nebo je ta GK vadná.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
takže Na 100 procent reklamovat nebo máte nějaký nápad co jsem mohl udělat špatně nebo mohu udělat lépe 

řekl, bych že zato může slabý zdroj ale nemusí to tak být jako 300W je dost málo má ta Gk přídavné napajení ? zapojil si ho ? dal si bios do továrního nastavení ? v biosu jde nastavit řizení napejení do GK v tom bývá taky problém mě se to stalo u gtx 460.a úplně nejlíp tu grafku skusit v jiném počítači +-550w od seisoniku nebo fortona
Dnes jsem zkoušel to rozject na 450W zdroji vysledek ten samí tak jsem pujčil grafiku kamarádovi který má 450W také a grafika je funkční takže nevím co stím. dále jsem slyšel o tak zvaném WHITELISTU kte je určeno od vírobce jaké grafiky to podporuje newíte někdo jak obejít ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2014 19:56) ---
Dnes jsem to zkoušel rozject na 450W zdroji. Výsledek ten samý, tak jsem půjčil grafiku kamarádovi, který
má 450W také a grafika je funkční, takže nevím co s tím. Dále jsem slyšel o takzvaném WHITELISTU kde
je určeno od výrobce, jaké grafiky to podporuje, ale nejsem si jistý, jestli to má i můj PC, nebo ne (Mám HP P6-2006gr).
Pokud to bude opravdu deskou, že je v BIOSu něco nastaveno, aby blokovalo tu kartu, je možné, že po výměně desky za jinou, mi
budou fungovat komponenty z toho PC (myslím tím procesor a disk), nebo budou mít od výrobce také nějaké ochrany? Předem dík za odpověď.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2014 19:56) ---
Dnes jsem to zkoušel rozject na 450W zdroji. Výsledek ten samý, tak jsem půjčil grafiku kamarádovi, který
má 450W také a grafika je funkční, takže nevím co s tím. Dále jsem slyšel o takzvaném WHITELISTU kde
je určeno od výrobce, jaké grafiky to podporuje, ale nejsem si jistý, jestli to má i můj PC, nebo ne (Mám HP P6-2006gr).
Pokud to bude opravdu deskou, že je v BIOSu něco nastaveno, aby blokovalo tu kartu, je možné, že po výměně desky za jinou, mi
budou fungovat komponenty z toho PC (myslím tím procesor a disk), nebo budou mít od výrobce také nějaké ochrany? Předem dík za odpověď.
Skus si říct nákýmu kámošovy at tito nastaví v biosu to řizení napejní .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4423
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11