Dobrý den, nevímzda jsem zařadil téma do správné selekce-Každopádně by mě zajímalo proč mám u ´´TMPIN2´´ teplotu 128*C nebo spíš teplotu čeho TMPIN2 zobrazuje.
http://imageshack.com/a/img840/9466/vtn9.png
Předem děkuji za odpověď.
Teplota TMPIN2 Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Teplota TMPIN2
Nezapojene teplotni cidlo.
Ničeho. Teplotu 127 nebo 128°C obvykle indikují nepřipojené senzory - elektricky volný obvod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Když je nezapojené tak by mělo ukazovat něco v tom smyslu NaN a nebo by se vůbec nemělo zobrazovat ne ? A ne zobrazovat jakoukoli číselnou hodnotu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 20:45) ---
Je pravda že se hodnota od předevčíra nezměnila :) Tak mi nezbývá nic jiného než vám věřit a poděkovat za pomoc popř.: By jste mi mohli přes SZ poradit jak locknout téma-(vyřešeno)
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 20:45) ---
Je pravda že se hodnota od předevčíra nezměnila :) Tak mi nezbývá nic jiného než vám věřit a poděkovat za pomoc popř.: By jste mi mohli přes SZ poradit jak locknout téma-(vyřešeno)
Naposledy upravil(a) N4pst3r-Boy dne 01 črc 2014 20:45, celkem upraveno 1 x.
Nepřemýšlej nad tím, prostě v PC to je tak, jak jsme já a Oxxid napsali.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3576
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1821
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”