Ahoj
Jelikož mi počítač šel nějak pomalu, tak jsem se rozhodl, že ho vyčistím zkusím trochu vyčistit od prachu. Jednoduše jsem odšrouboval strany bedny a snažil jsem se co nejvíc vyfoukat prach normálně pusou jelikož jsem neměl u sebe žádnou pomůcku, kterou doporučovali na internetu. Nic jsem nevypojoval ani nevytahoval. Počítač jsem zapojil zapnul a vše vypadalo normálně. Ale po nějaké chvíli jsem zjistil, že nefunguje skype a žádná podobná věc. když zapnu YT a chci si něco pustit tak to vůbec nic nedělá a zvuk na počítači nefunguje. také nějaké stránky třeba filmy a tak nefungují a háže to nějakou hlášku o Shockwave pluginu nebo tak něco.. Nevím co s tím a jsem vážně znepokojený jestli jsem třeba omylem nešáhnul na základní desku nebo na něco a prostě jestli jsem něco nepokazil. díky za radu.
Počítač se chová divně po čištění
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Počítač se chová divně po čištění
To si počkej na věštce! Pokud mluvíš pravdu a do PC jsi neplival, tak ten problém nesouvisí s uvedeným způsobem čištění. Jinak si přečti pravidla tohoto fóra a podle toho také uprav dotaz.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5232
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2843
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 4
- 2009
-
od rykatyka