Jenže on si žádný adaptér nekoupil a dělá to furt na tom samým.
3,5 disk do ntb samozřejmě nedá, to tu nikdo netvrdil.
Na sata je mnohem větší šance než na převodnících.
Externi HDD Samsung ztratil informace o velikosti, partition
Re: Externi HDD Samsung ztratil informace o velikosti, parti
Ja bych pockal co obnovi R-Studio.
S notebookem to stejne jinak nez s prevodnikem USB-SATA nepujde.
Radeji jsem ten program zastavil i kdyz toho nasel hodne.
Po 3TB uz videl i chyby. Tak mam pocit ze ta oprava potrva dlouho, budu si muset ten HDD vzit sebou do letadla jak poletim do Cech a v Cechach ho napojit na pocitac ktery ma originalne IDE takze prevodnik si musim vzit take sebou na Sata.
Ten program napsal ze nasel 248TB dat. Kdyz jsem se chtel podivat na partition ktery nasel s daty ktere maji 1.5TB tak se zamrazil pri 99procentech . Kdyz si prohlizim co vlastne muze opravit, do jake pameti se vlastne nacitaji ty informace?
Doufam, ze za par mesicu uz budu take schopen napsat nejaky svuj program, ktery bude mit svuj ucel, ale to musim nejprve do detailu pochopit ten hardware pro ktery to budu psat a naucit se programovaci jazyk ktery je pro tento ucel nejlepsi.
Jeste posledni vec za predpokladu ze bude vadná elektronika USB převodníku za kolik se da sehnat nova?
Kazdopadne mooc diky za vsechny rady hodne mi to pomohlo i kdyz prozatim nevidim vysledek. Urcite napisu jak to dopadlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2014 22:38) ---
Mam pocit ze bych to mohl vyresit i takto:
http://www.ebay.co.uk/itm/One-SATA-Conn ... 2a0f66d1cb
Jeden konektor do Laptopu, jedna koncovka na Hdd s windows a ta druha na ten pokazeny, ale to si jen typuji jeste jsem to nezkousel. Akorot v bios bych pak musel urcit ktery je boot.
Po 3TB uz videl i chyby. Tak mam pocit ze ta oprava potrva dlouho, budu si muset ten HDD vzit sebou do letadla jak poletim do Cech a v Cechach ho napojit na pocitac ktery ma originalne IDE takze prevodnik si musim vzit take sebou na Sata.
Ten program napsal ze nasel 248TB dat. Kdyz jsem se chtel podivat na partition ktery nasel s daty ktere maji 1.5TB tak se zamrazil pri 99procentech . Kdyz si prohlizim co vlastne muze opravit, do jake pameti se vlastne nacitaji ty informace?
Doufam, ze za par mesicu uz budu take schopen napsat nejaky svuj program, ktery bude mit svuj ucel, ale to musim nejprve do detailu pochopit ten hardware pro ktery to budu psat a naucit se programovaci jazyk ktery je pro tento ucel nejlepsi.
Jeste posledni vec za predpokladu ze bude vadná elektronika USB převodníku za kolik se da sehnat nova?
Kazdopadne mooc diky za vsechny rady hodne mi to pomohlo i kdyz prozatim nevidim vysledek. Urcite napisu jak to dopadlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2014 22:38) ---
petr22 píše:Ja bych pockal co obnovi R-Studio.
Mam pocit ze bych to mohl vyresit i takto:
http://www.ebay.co.uk/itm/One-SATA-Conn ... 2a0f66d1cb
Jeden konektor do Laptopu, jedna koncovka na Hdd s windows a ta druha na ten pokazeny, ale to si jen typuji jeste jsem to nezkousel. Akorot v bios bych pak musel urcit ktery je boot.
-
- Pohlaví:
Ten kablík v odkazu je rozdvojka SATA napájení. Spíše bys mohl zkusit něco takového:
http://www.alza.cz/qcp-konvertor-redukc ... wgodP0cAcA
http://www.alza.cz/qcp-konvertor-redukc ... wgodP0cAcA
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problem s externim diskem - partition Příloha(y)
od JirkaKubec » 02 črc 2025 08:52 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4850
-
od martin.100
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2025 16:59
-
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3388
-
od Mikik Block
04 zář 2024 15:17
-
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3026
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
- 5
- 4555
-
od mmmartin