Jak zrychlit Acer Aspire One D270?
Re: Jak zrychlit Acer Aspire One D270?
Teď ti moc nerozumím, jak to myslíš? no každopádně já v něm momentálně mám 2GB. Je takový, jaký jsem ho koupil, zatím jsem ho nijak "netunil".
V tomhle článku měl verzi původně s 1GB RAM a funguje mu tam 4GB. Vzhledem k tomu, že jsou oba netbooky D270, měly by 4GB pamětí fungovat i u Tebe.
Ok. A je tedy potřebné mít ten 64 bitový systém nebo to funguje i s tím 32 bitovým?
Funguje to i s 32 bitovým, ale nevyužiješ celé 4GB.
Dobře. To tedy znamená, že ten člověk v tom článku má 32 bitový systém, protože ten využívá jen 3GB, je to tak? Promiň, že se ptám tak hloupě, ale radši si to "2x změřím než říznu". :)
V tom článku měl ten člověk asi ještě jiný CPU - Atom, ale pouze 32bitový - dokázal adresovat jen ty 3GB. Ty máš CPU 64bitový, tudíž můžeš použít 64bitový systém a využít plných 4GB RAM. Pokud se nemýlím, když budeš mít 32bitový OS, měla by se ta zbylá kapacita ze 4GB využít např. pro integrovanou GPU.
Ani SSD ani pamet nezvysi rychlost v tech aplikacich.
Je to netbook s Atomem - to znamena ze I5 je vykonnejsi asi tak 25x
Je to netbook s Atomem - to znamena ze I5 je vykonnejsi asi tak 25x
Ok, díky Fílku.
Petr22: No ono nejde asi ani tak o rychlost, jako myslím skutečně o tu paměť, protože když v těch programech pracuju, tak rychlé jsou dostatečně, ale jsou pomalé při ukládání. A když si spustím správce úloh, tak mi to píše u fyzické paměti až 99%. Takže asi jde o tu paměť.
Petr22: No ono nejde asi ani tak o rychlost, jako myslím skutečně o tu paměť, protože když v těch programech pracuju, tak rychlé jsou dostatečně, ale jsou pomalé při ukládání. A když si spustím správce úloh, tak mi to píše u fyzické paměti až 99%. Takže asi jde o tu paměť.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3766
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19