Disk do počítače normálně připojíš. Jak se vyndává bývá popsáno v manuálu, případně se dá na YouTube najít video návod. Hledej něco jako Removal HDD a název nb.
Zobrazování (nejde monitor nebo jiná chyba?) Vyřešeno
Re: Zobrazování (nejde monitor nebo jiná chyba?)
"Disk do počítače normálně připojíš".
Rozumíme si. Myslíš na MB. Do NTB přes USB ne bez té redukce (rámečku).
Rozumíme si. Myslíš na MB. Do NTB přes USB ne bez té redukce (rámečku).
-
- Pohlaví:
Nerozumím, kam ho chceš připojit? K čemu?
Buďto rámeček, nebo konvertor http://www.alza.cz/redukce-usb2-0-na-id ... oC_Afw_wcB
Buďto rámeček, nebo konvertor http://www.alza.cz/redukce-usb2-0-na-id ... oC_Afw_wcB
Jo, přesně to jsem myslel. Připojím přes tebou odkazovanou redukci malý i velký disk (2,5 i 3,5) i klasickou "interní" DVD mechaniku? Podle mě ano. Já našel http://m.alza.cz/qcp-konvertor-redukce-usb-3-0-na-ide-40-44-pinu-a-sata-pro-2-5-i-3-5-zarizeni-ac-adapter-d191810.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CjwKEAjwjN2eBRDbyPWl0JLY5lYSJACPo0Uim6IClQvohc5xsKOPS4mzR42aLO4yqUCRnHVN43od-BoCjH3w_wcB toto, ale to tvoje je levnější, takže vezmu asi to. Jaký je mezi tím rozdíl? Díky.
-
- Pohlaví:
Zda tam lze připojit mechaniku nevím, ale myslím že ano. Rozdíl je v tom, že ta dražší používá rychlejší přenos dat přes USB 3.0, levnější 2.0.
Tak budu jim věřit, píšou, že jo. Když jsem se díval na obsah balení, je tam nějaké instalační CD, tak jsem zvědav, jak se to všechno popasuje s tím mým starým PC s Linuxem. Když tak si půjčím NTB od manželky s W8, no.
Ještě tě požádám o radu. V rámci záchranných prací na HD v tom NTB, musím koupit i nový externí HD. Chci minimálně 1TB a když jsem se díval na Heurece, je tam i podle oblíbenosti jeden 2TB, ale má vlastní zdroj. Potom bude jen jako záloha na fotky a tak, tak mě uživatelský komfort tolik netrápí. Je vlastní napájení spíš výhoda či ne? Je mi jasné, že přes usb je to komfortnější (a pomalejší asi), ale to mě nevadí. Ptám se jen na tvůj názor, co preferuješ ty. Díky.
Myslíš, že mám na to znovuoživení PC po 3 letech založit nový topic (kvůli názvu), nebo to vyřešíme tady? Aby to nedopadlo, že budeme komunikovat my 2, ale v jiném vlákně
Ještě tě požádám o radu. V rámci záchranných prací na HD v tom NTB, musím koupit i nový externí HD. Chci minimálně 1TB a když jsem se díval na Heurece, je tam i podle oblíbenosti jeden 2TB, ale má vlastní zdroj. Potom bude jen jako záloha na fotky a tak, tak mě uživatelský komfort tolik netrápí. Je vlastní napájení spíš výhoda či ne? Je mi jasné, že přes usb je to komfortnější (a pomalejší asi), ale to mě nevadí. Ptám se jen na tvůj názor, co preferuješ ty. Díky.
Myslíš, že mám na to znovuoživení PC po 3 letech založit nový topic (kvůli názvu), nebo to vyřešíme tady? Aby to nedopadlo, že budeme komunikovat my 2, ale v jiném vlákně

-
- Pohlaví:
Jak se to popere s Linuxem netuším. S diskem neporadím, jsou zde jiní kteří to znají a vědí co je poruchové atd. Starý topic můžeš uzamknout, zelená fajfka vpravo nahoře a pak založit nový.
Zdravím,
teď jsem si prčetl tento příspěvek a podle rad jsem všechno zkontroloval a stále nenaběhne nic na monitoru...
Mám kamarádův PC (starý pán) a ani u mě doma se na monitoru nic nezobrazí...
Ani mi neblikne...
Je třeba neco vyměnit nebo složit nový komp???
Díky za radu
teď jsem si prčetl tento příspěvek a podle rad jsem všechno zkontroloval a stále nenaběhne nic na monitoru...
Mám kamarádův PC (starý pán) a ani u mě doma se na monitoru nic nezobrazí...
Ani mi neblikne...
Je třeba neco vyměnit nebo složit nový komp???
Díky za radu
-
- Pohlaví:
Re: Zobrazování (nejde monitor nebo jiná chyba?) Vyřešeno
V první řadě je třeba založit si vlastní téma a neplést se do cizího, viz. Pravidla která si jistě četl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11412
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41