Ahoj, poslední dobou se mi stává že mi zamrzne zvuk i s obrazem (cca 1 s), no a právě projíždím PC Mem testem a už mi našel 2 errory
(viz příloha) a to jsem v půlce, nwm co s tím mám dělat, poradí někdo ? Popř, čím jiným by to mohlo být ? Díky moc za váš čas.
Vadná RAM
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vadná RAM
Co s tím dělat? Koupit novou RAM :)
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
no jde mi o to jestli to je opravdu tím a jestli je možnost to s tímto problémem třeba reklamovat
Tak jestli je v záruce, tak ji reklamuj. Jestli máš víc modulů, je třeba zjistit, který je vadný.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
jj to není problém mám 2x4GB, spíš mi jde o to jestli mám do obchodu přijít jen s tou jednou, aby nechtěly obě ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Črc 2014 12:51) ---
ještě mě napadla jedna věc, nedávno jsem kupoval novou základní desku s procesorem a trošku se mi zdá že to dělá od té doby, nwm jak to ale zjistit nebou vyzkoušet
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Črc 2014 12:51) ---
ještě mě napadla jedna věc, nedávno jsem kupoval novou základní desku s procesorem a trošku se mi zdá že to dělá od té doby, nwm jak to ale zjistit nebou vyzkoušet

Pokud Mem test ukázal chybu v RAM, tak tam nejspíš ta chyba bude. Reklamuj ty paměti. Pokud byli v jednom balení, tak je vem obě dvě.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
jj koukám bohužel že je mám koupený červen 2012 takže pokud předpokládám správně tak už záruka není ... takže to vypadá na koupení nových RAM , který jsou teď zbytečně drahý 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zaruka na RAM je velmi casto delsi, nez zakonne dva roky. Zalezi, co mas uvedeno na nakupnim dokladu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jj má pravdu ten chlapec ... 60měsíců 

fundelak píše:jj má pravdu ten chlapec ... 60měsíců
Zeus ma vetsinou pravdu... (Teda vzdy ji měl)
RAMky jim hod na hlavu s výsledkem MemTestu, dost možná dostanes nové na místě.
Ahoj, tak jsem provedl to co bylo výše řečeno, ale PC se stále zasekává, Reklamace proběhla výměnou za nové, teď mi jede MEM test bez chyb, ale záseky jsou stejné, né-li o něco delší (možná jen pocit) ... takže opět nevím co s tím no...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 5281
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04