Kritické spomalení PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zajacik99
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kritické spomalení PC

Příspěvekod Zajacik99 » 20 črc 2014 20:11

Cawte,

Chtel bych se zeptat, nechat si poradit predtim nez skoncim (mozna zbytecne)v sevisu.
Pri hrani hry se mi zasekl PC reagující jenom na tvrdy restart, po kterém se mi kriticky spomalil PC, opravdu kriticky! Nactení win XP mi trvá asi 5-10 min a Win 7 mi ani vůbec nenacte ani po 15 min. Pak všechno je strasne spomaleno, opravdu neskutecne. I nacteni pracovni plochy, i otevreni blbé jakekoliv zlozky trva nekdy 3-5min. program ani nezkousim, video spusti po delsi dově no jenom seka po caa 30s nejak yobrazek se ukaze. A nevim kde je problem, myslim ze v Hardware, no nwm krerým smerem se ubirat, spocatku jsem myslel ze mi nejak zhorely pameti, no v biosu mi pise fyzická pamět 8GB, mam je 3 a zkousel jsem davat jednotlive a vzdy bios nacetl spravno uhodnotu fyz. pameti i dyz jsem prehazoval sloty. Tedy typujem spíše grafickou kartu, mene MB, ev. HDD. No je mi to divně, kdyby byla spatna grafika si myslim, ze by vůbez nenacetlo obraz, HDD zas kompletne po delsi dobe nacte i biosu ho normalne ukazuje, i vsechny zlozky se daji prohlizet ak mam na to cas tak pul hodku:-), porucha maticne desky nwm ja k by se projevila no myslim ze by se asi vůbez ani PC nezaplo a nic by nenacetlo. Uvazoval jsem i o nejakem viru, ale je divne ze by byl na obou windovsech a hned na zacatku jsem spustil antivir ktery nic nenasel, bezel temer 24 hod. a mam pocit ze se pořad dal spomaluje.
Ja typujem grafiku ze se nejakym zvlastnim zpusobem vyhořela, nebo nejaky obvod na ni, co by napovidalo i to ze ma 2 vystupy akdyz dam monitor do 2. vystupu tak nic na monitoru nezobrazi, no signal, ale ten 2. port jsem nikdy nepouzival treba byl jiz delsi dobu nefunkcni.
Dekuji za jakykoliv typ, radu, asi planuji koupit novou grafiku, no bojim se ze ji koupim a problem bude jinde. A tobych uz radi investoval do noveho PC. I kdyz se mi ted financne hodi vide investice jenom do grafiky.

Reklama
Zajacik99
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kritické spomalení PC

Příspěvekod Zajacik99 » 01 srp 2014 10:05

Diki za odpovedi :-D byl to HDD, jenom kdyby se někomu stalo něco podobnýcho, postupně z dne na den odcházel víc a víc, mam již nověj HDD a všechny ostatní komponenty fungují bezproblémově.

Zpět na “Problémy s hardwarem”