Samovolné restartování PC
-
- Pohlaví:
Re: Samovolné restartování PC
skusil by som odpojit disky, mechaniku, do biosu sa dostanes aj bez nich, ramku by som nechal ako je. Zozen si nejaku graficku kartu a daj si ju do PC namiesto tej co mas teraz, skus ho zapnut,
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:23, celkem upraveno 3 x.
Tak jsem odpojil mechaniku i oba HDD a PC se restartovalo.. 3 sekundy jelo, pak restart, 10 sekund jelo, pak zase restart, pak zase 3 sekundy jelo.. A takhle pořád dokola :/
-
- Pohlaví:
skusal si tam dat inu graficku kartu?
-
- Pohlaví:
Fuuu, bol ten chladic procesoru uvolneny uz dlhsie? Je mozne, ze bude poskodeny procesor (teplom), druha moznost je, ze poskodena doska.
Ano, asi dlouho uvolněn byl, ale co jsem nedávno měřil teploty na CPU tak byly kolem 35°C.. Jen nevím jak se to tak mohlo všechno pokazit? Jen vyměním GK tam a zpět.. A s prominutím se "posere" základní deska? Je to zvláštní :(
Tak jsem v PC nechal jen jedny RAMky a vložil grafiku, PC v pořádku naběhl až na chyby v texturach, takže dle mého názoru odešla jedna paměť a k tomu odchází i GK..
-
- Pohlaví:
Nejprve zkus jiné ovladače, případně sem dej sreenshot těch textur.
Myslím že ovladače asi nepomohou, jsou tam ty co tam byli předtím a jelo to tak jak mělo, ale pozor GPUtemp hlásí v nečinnosti GK kolem 90°C.. Celou GK jsem rozebral, vyčistil a teploty klesly asi jen o 2 stupně.. To nechci vidět kolik bude mít při hraní her
Nevím jestli to na screenu půjde vidět, ale na celém monitoru na pozadí jsou takové průhledné červené obdélníky.. Hlavně mi teď nejde pc zapnout.. systém windows nemůže najít winload.exe či tak nejak.. a když spustím pc běžným způsobem tak se načítání nedostane přes načítání windowsů..u w7 "spouštění systému windows" tam se to sekne a dále se to nedostane..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1752
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23