Problém se spouštěním zvukových souborů/Nefunkční zvuk Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se spouštěním zvukových souborů/Nefunkční zvuk
aha tak to naprosto chápu
Zdravím,
děkuji vám, že jste mi poradili, abych si stáhla SlimDrivers, když dám Scenování, tak mi to zobrazí 6 neaktualizovaných programů. Když je aktualizuji, tak mi AVG píše, že byla nalezena hrozba. Můžete mi poradit jiný program(který nabízí programy zdarma ke stažení)
než SlimDrivers ?
Riskovat ztrátu operačního systému jen kvůli toho, abych nainstalovala Linux nehodlám a myslím si, že to není nutné. Pro začátek bych se ráda ujistila, zda chyba není v software.
děkuji vám, že jste mi poradili, abych si stáhla SlimDrivers, když dám Scenování, tak mi to zobrazí 6 neaktualizovaných programů. Když je aktualizuji, tak mi AVG píše, že byla nalezena hrozba. Můžete mi poradit jiný program(který nabízí programy zdarma ke stažení)
než SlimDrivers ?
Riskovat ztrátu operačního systému jen kvůli toho, abych nainstalovala Linux nehodlám a myslím si, že to není nutné. Pro začátek bych se ráda ujistila, zda chyba není v software.
-
- Pohlaví:
Instalaci linuxu tu nikdo nezmiňoval. Máš vyzkoušet Live Linux - ten se neinstaluje a prověřit hardware.
Zdravím,
bohužel s vypalováním nemám zkušenosti, protože jsem je dosud nepotřebovala.
Jak jsem psala výše, hardware bych ráda kontrolovala až po kontrole softwaru. Poslední dobou se manipulovalo pouze se sofwarem(reinstalace OS), tudíž chyba bude v softwaru. Potřebovala bych spíše poradit s tím, kde sehnat multimediální zvukový adaptér.
bohužel s vypalováním nemám zkušenosti, protože jsem je dosud nepotřebovala.
Jak jsem psala výše, hardware bych ráda kontrolovala až po kontrole softwaru. Poslední dobou se manipulovalo pouze se sofwarem(reinstalace OS), tudíž chyba bude v softwaru. Potřebovala bych spíše poradit s tím, kde sehnat multimediální zvukový adaptér.
-
- Pohlaví:
Svěř to servisu. Nebo kamarádovi, co rozumí PC.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stephania píše:Jak jsem psala výše, hardware bych ráda kontrolovala až po kontrole softwaru. Poslední dobou se manipulovalo pouze se sofwarem(reinstalace OS), tudíž chyba bude v softwaru. Potřebovala bych spíše poradit s tím, kde sehnat multimediální zvukový adaptér.
Kontrolou HW mnohdy predejdes zbytecnemu babrani se se SW.
Ale kdyz myslis, tak sem dej ID hardwaru (ve Spravci zarizeni - Multimedialni zvukovy adapter - Podrobnosti - ID hardwaru), prislusny ovladac zkusime sehnat.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Stephania píše:Zdravím,
Asi před 2 týdny se nám pokazil pc, při jeho spuštění nám to psalo, že je jakási chyba v Hardware nebo Software. Pak nám to doporučilo, abychom opět odinstalovali a nainstalovali operační systém(Windows XP).
ad1) a ad2) se liší. A to cos psala hned v prvním příspěvku (2. citace) by mohlo nasvědčovat chybě hardwaru. Proto ji chceme ověřit, zvláště poté, co instalace dohledaných ovladačů selhala.
Zdravím,
jak jsem říkala, chyba bude v softwaru. Zvuk už funguje, protože jsem se obrátila na forum-en.msi.com, kde jsem problém vyřešila do 1 dne a půl.
Téma označuji za vyřízené. Každopádně děkuji za rady.
Stephania
jak jsem říkala, chyba bude v softwaru. Zvuk už funguje, protože jsem se obrátila na forum-en.msi.com, kde jsem problém vyřešila do 1 dne a půl.
Téma označuji za vyřízené. Každopádně děkuji za rady.
Stephania
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4957
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4874
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3656
-
od L.L