Zdravím pánové,
mám problém, nějak mi nereaguje klávesnice, zapojím ji, ale nesvítí (svítí jen kotrolky Num Locku, Capslocku a Scroll, podsvícení ne) ani nepíše. Když se kouknu přes ovládací panely jde vidět, že je zapojená. Otázka je, jak zjistím, že je chyba někde mezi židlí a obrazovkou, nebo že odešla do křemíkového nebe?;)
Mám W8 a jedná se o tuto klávesnici http://trust.com/en/all-products/17364- ... d-keyboard
Díky za pomoc.
Problém s klávesnicí Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s klávesnicí
A zkusil jsi jinou???
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem zkusl na dvou jiných počítačích a taky nefunguje, zase jen kontrolky. Vím, že se mojí ségře podařilo asi týden zpět vylít na ní pití, potom ale fungovala v cajku, je možné, že jí to poškodilo až teď? Popř, mohlo by pomoct, kdybyh jí pořídně rozbral a vyčistil?
Díky.
Díky.
-
- Pohlaví:
Ano možné to je, některé nápoje mohou spoje rozleptat. Vyčištění bych jistě zkusil.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hlásím dobré zprávy, klávesnice e dostává zpěk k životu, párkrát přebliklo podsvícení, vyspamoval jsem kámošem ( vypadá že je provlém mezi klávesou ´ a entrem).
MihelHerbííí píše:Vím, že se mojí ségře podařilo asi týden zpět vylít na ní pití,
Ta klávesnice už je navždy nedůvěryhodná. Ať s ní uděláš, co chceš, i když bude chvíli chodit, nelze jí věřit. Nejlépe vyhodit a koupit novou.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s klávesnicí Vyřešeno
Tak klávesnice je asi na odpis, přesně jak psal wattmetr. Zapojím klávesnici a zapnou se mi nějáké zkratky, které nevím jak vypnout, třeba když jsme v Chromu a zmáčknu N udělá se mi nové okno, H udělá historii, J stažené soubory. Zvláštní. Vytáhl jsem starou a jdu kouknout po nové. I tak ale děkuji za rady. Karma UP!;)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3742
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36