při zapnutí notasu mi zbývalo 16 procent baterie a při následném vložení napájení do notebooku mi celý zhasl a na nic nereagoval. Nesvítí kontrolka nabíjení a zároveň shasla i kontrolka na trafu nabíječky. Při vyndání kabelu nabíječky z noťasu a vysunutí a zasunutí kabelu nabíječky do sítě nabíječka svítí. Jakoby notebook vyhazoval ochranu nabíječky, což moc nechápu. Mám notebook dell inspiron.
Děkuji za všechny odpovědi.
vypnutí NTB při zastrčení nabíječky
Re: vypnutí NTB při zastrčení nabíječky
Vítej na PC-help!
Zkrat v nabíjecím vstupu na notebooku, možná jen v konektoru. Vzhledem k nedostatku informací Ti neumím říci více.
Zkrat v nabíjecím vstupu na notebooku, možná jen v konektoru. Vzhledem k nedostatku informací Ti neumím říci více.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takže to vypadá spíše na servis. Každopádně baterie je ok. I tak děkuji za odpověď
Ještě můžeš zkusit připojit k ntb nabíječku bez zapojení do sítě, když se ntb nevypne, zkusit nabíječku zapojit do sítě.
Pak se ozvi, jak to dopadlo.
Pak se ozvi, jak to dopadlo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
notas vubec nereaguje, od te doby,co jsem do nej dal nabijecku a cely mi zhasl nejde zapnout.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Servisu se asi nevyhneš!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6451
-
od Dejv28