Kam s HDD na záchranu dat ? Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Daemonic14
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Kam s HDD na záchranu dat ?  Vyřešeno

Příspěvekod Daemonic14 » 20 srp 2014 08:00

Zdravím,

ještě než začnu: Omlouvám se, že jsem v posledních dnech dělal tolik témat, víceméně jedno navazující na druhé, příště už to budu vše řešit pod jedním tématem..

Ale teď k věcí. Včera mi spadl z výšky asi 40cm HDD WD Caviar Green 640GB - teď když ho připojím, tak v něm chvíli poměrně rytmicky pocvakává, a poté se připojí - ale ve stavu, že nejde inicializovat ani s ní nic jiného dělat - ale počítač ho vidí.
Oxxid mi řekl, že ten disk je na 99% KO, proto ho už raději nebudu dále trápit, a rád bych ho dal někam na záchranu dat - mohl bych vás poprosit o doporučení nějaké firmy, která se tímto zabývá, a třeba s ní i máte nějaké zkušenosti ? :)
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Kam s HDD na záchranu dat ?

Příspěvekod guest » 20 srp 2014 10:27

Zkušenost s tím nemám, ale tyto služby jsou poměrně drahé . Např. http://www.tdp-ontrack.cz/cenik

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 srp 2014 21:24

Daemonic14 píše:...že jsem v posledních dnech dělal tolik témat, víceméně jedno navazující na druhé, ...

Děláš to správně - viz Pravidla fóra, kde se mimo jiné praví:

Pravidla fóra píše:... nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Daemonic14
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Daemonic14 » 21 srp 2014 22:24

Ahá, tak to jsem přehlédnul :D Dobře, děkuji :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2014 22:25) ---

Blue Spirit: Díky :) Naštěstí jsem našel zálohu fotek, co v tom HDD byly ještě i na starém ntb, takže to nebudu muset obnovovat .. můj bankovní účet pláče štěstím společně se mnou :D Každopádně děkuji za tip :)
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3

Zpět na “Problémy s hardwarem”