Zdravím, mám takový problém. Koupil jsem si 2 větráčky arctic f8 pwm na moji case, ale po zapojení na motherboard se ani neroztočí. Zkoušel jsem zapojit na 4pin i na 3 pin ale nic. Předtím jsem měl 2 větráčna na molex přímo u zdroje a ty jely na plno pořád.
Motherboard: Asrock 960gm-u3s3
Prosím o radu díky moc
PS: v Biosu je nastaveno automatic, ale zkoušel jsem i manual ale nic.
Arctic f8 pwm
Re: Arctic f8 pwm
A Air Flow máš nějak vyřešené? Jak jsou popsané ty 3pin a 4pin konektory na MB??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
3 pin : PWR_fan
4 pin : CHa_fan1
Chtěl jsem jeden vpředu a jeden dozadu.
4 pin : CHa_fan1
Chtěl jsem jeden vpředu a jeden dozadu.
Nejspíš mají oba teplotní regulaci (ať už napěťovou nebo PWM), takže se za "studena" roztočit nemusí.
A pak:
A pak:
Air Flow máš nějak vyřešené?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zdravím, mám stejný problém, vyřešilo se to nějak??
Případně prosím o radu děkuji
Případně prosím o radu děkuji
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš stejný problém, je to tvoje téma...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Nojo
), a prosím poradí někdo??

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš jiný PC, kde bys je vyzkoušel?
Zkoušel jsi zapojit jen jeden?
Zkoušel jsi zapojit jen jeden?
Sestava v profilu.
Bohužel nemám možnost vyzkoušet jinde, ano zkoušel jsem zapojit i samostatně ale nic. Větráčky jsou nové tak opravdu nevím.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to na pár sekund zapojit do CPU Fan, ať vyřešíme, zda je něco s větráky nebo s konektory. Zapoj jeden do CPU Fan konektoru, zapni na 2s, jestli se roztočí, vypni a zkus druhej.
Sestava v profilu.
Tak jsem je zkusil zapojit na cpufan ale nic ani tuk
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2652
-
od Stenatko