ja to typuju na zakldani desku konkretne na bios jelikož v nem se to sekne na prvni obrazovce a to je vše
Odkaz na video:https://www.youtube.com/watch?v=xzD_bUr7DAc
viz problem... potreboval bych pomoct nejakou dobu se mi projevoval přiznak po zapnuti pc dlouhe pipani.Koukal jsem do manualu od desky a tam bylo že graficka karta neni spravne vložena takže jsem ji vytahnul a zacal test na integrovane na ktere se deje to same.
Po vyndani všech paměti byl zvuk stejnej.Tak jsem vložil jednu 2GB DDRII a najednou klasicke jedno pipnuti blikla klavesnice ale od te doby seknuty.Pri kazdem restartu stejny
Delalo to už delši problem s tim pipanim nejdriv to udelalo 2x ten dlouuhy ton pak se to restartovalo a jel v pohodě celej den.
Druhej den rano jsem zapl a trvalo to treba o neco dele a zase najel.Přes den jsem pc nevypinal jen spanek.
Dnes jsem pc rozebral komplet na desku vyfoukal vzduchem zase složil ale deje se furt to same.
Seknutej zustane jen z jednou 2gb Ramkou když tam dam KIT 2x1GB GEIL pc ani nenajede a furt jen pipa stejne jako by v nem nebyly žadne paměti.
jak zjistit ktery komponent je poškozeny Vyřešeno
Re: jak zjistit ktery komponent je poškozeny
Hledej, kamaráde. Někde je tu k tomu dobře zpracovaný článek a já Ti ho hledat nebudu, snaž se sám.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak zjistit ktery komponent je poškozeny
Mrkni sem - viewtopic.php?t=113838&p=879087#p879087
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3399
-
od zeus