Zdravím je to už pul roku co jsem koupil notebook Toshiba satelite za asi 16 000 a má to:
Procesor:
Intel Core I5 (4 CPUS)
RAM:
6144 MB
System:
Windows 8.1 (64 bit)
Grafika:
AMD RADEON HD 7600M SERIES
Typ čipu: AMD radeon graphics processor
3825 MB
Harddisk:
650 GB
SSDisk: NE
Chtěl jsem nějaký ntb na kterém by šli programy na grafiku (photoshop...jde i na počítačích 10 let starých) a na úpravu videí (Sony vegas)
Problém nastal když jsem spustil nějaký ten program (PS CS4 a SV8) ....všechny tyto programy se začnou sekat (na mém starém pc jeli krásně ( ram 1 gb grafika 500 mb).Potom jsem spustil gothic 2A taky se sekal.....potom gta 4 taky...na nejnižší detaily...naopak assassins 4 BF jedou na nejvyšší bez jediného lagu....Watch dogs také....mám pocit že čím starší hra tím více se seká (nové se nesekají)....počítač jsem nechtěl na hry ale chtěl jsem aby nějaké utáhl......Risen 3 taky bez lagů....naopak deset let starý g2 se seká hodně ....nevíte čím to vše může být???Neni nastavený nějaký blok výkonu?Nebo fakt už nevím....V diagnostice je nastaveno aktuální režim 32 bit může to být tím?Jak ho přenastavím ?(V starších systémech to byla hračka ale tady nevím....Děkuji za odpovědí...
Problémy s notebookem
Re: Problémy s notebookem
Podle me vsechno co se seka nebezi na tom Radeonu, ale na integrovanem Intelu. A starsi hry se neumi samy prepnout ani je nepodporuje absluzna aplikace.
Skus pravym tlacitkem na ikonu a rucne vybrat ze se to ma spustit na AMD grafice.
Skus pravym tlacitkem na ikonu a rucne vybrat ze se to ma spustit na AMD grafice.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s notebookem
Koukal jsem se do Gothicu 2 a je tam nastavený amd hd series...
Mohu se ještě zeptat jestli je ta má grafika alespoň trochu dobrá?Může to být také tím...
Mohu se ještě zeptat jestli je ta má grafika alespoň trochu dobrá?Může to být také tím...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3121
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
30 zář 2024 10:04