Power supply surge detected

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

brb
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Power supply surge detected

Příspěvekod brb » 10 zář 2014 17:35

Zdravím. Potřeboval bych prosím radu. Asi před měsícem sem si nechal od kamaráda složit počítač, nicméně předevčírem mi spadl počítač a při restartování mi naběhlo hlášení power supply surge detected. Myslel jsem, že to byl jen nějáký výpadek elektřiny, tak jsem ho po restartování nechal najet a spadlo to podruhé. Pak sem jel až do večera pryč a potom co jsem přijel sem přepojoval dráty atd a počítač deset hodin jel bez problému. Nicméně pár minut potom už počítač zase spadl. Zkoušel sem vyměnit drát od zdroje a ještě mi bylo doporučeno vrátit BIOS do defaultního nastavení. Nemám moc možnost to testovat někde jinde, tak bych rád věděl jestli jsou ještě nějáké další možnosti, čím by to mohlo být. Děkuju. Jinak zdroj používám tento http://www.alza.cz/corsair-rm650-d466460.htm

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Power supply surge detected

Příspěvekod wattmetr » 10 zář 2014 17:43

Pravděpodobně vadný zdroj, občas nekontrolovaně stoupne jeho výstupní napětí a bezpečnostní ochrana PC vypne. Po restartu pak ohlásí Tebou uvedenou závadu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Cena HP Pavilion Power 15-bc411nc
    od second32 » 06 říj 2024 23:50 » v P: Hardware
    4
    3799
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    15 říj 2024 09:01
  • Asus notebook power button nereaguje
    od Ghoust23 » 18 říj 2024 16:51 » v Problémy s hardwarem