Dobrý den, prosím o radu,
Můj levý SHIFT se chová jako klávesa + a F1 zároveň a můj pravý SHIFT píše po stisku toto SDGH a zároveň kurzor poskočí na začátek řádku a část umaže. Prosím o radu, protože jsem z toho úplně na nervy, abych se přiznal, protože klávesnici potřebuji i se SHIFTy. Díky za radu..
Klávesnice - nestandardní chování klávesy SHIFT
Klávesnice - nestandardní chování klávesy SHIFT
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 zář 2014 17:23, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Klávesnice
Co je to za klávesnici (notebook)? Manuál (a případně speciální zkratky k ní) máš nastudovaný?
Klávesnice je notebooku Acer Aspire V3, ale problém je v tom, že to nedělá od začátku, ale až od včerejška. Předtím SHIFTy fungovaly tak, jako na běžné klávesnici. A notebook pouze leží na stole, takže to např. nějakým otřesem být nemůže.
-
- Pohlaví:
Můžeš tam mít vetřelce, nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Notebook je starý jen pár měsíců a co se týká internetu, prohlížím na něm jen běžné stránky - FB, YouTube, Novinky atd., nic neobvyklého a nic, co by mohlo mít virus. Ani poradce při potížích nic neporadí a ve vlastnostech klávesnice se mi píše, že zařízení pracuje správně. Spíš by mě zajímalo, jestli jde něco zkusit, nebo jestli to je na opravnu..
-
- Pohlaví:
Zkus externí klávesnici, ale vetřelce bych také zkontroloval, toto způsobují poměrně často. Mallware chytnes i na FB!!!
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Zkusil jsem to ještě projet antivirovým programem, ale nic nenašel, a protože chodím na přednášky, je pro mě externí klávesnice nemyslitelnou. Neznáte nějaký způsob, jak by to šlo doma, bez nějaké opravny vyřešit? Popřípadě nevím, jestli by to udělali v opravně na počkání..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Klávesnice - nestandardní chování klávesy SHIFT
Externí klávesnice má jen posloužit k ověření, zda je problém jen v klávesnici ntb, nebo jinde (třeba vir). Tak to zkus. Servis na počkání? Zkusit to můžeš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Re: Klávesnice - nestandardní chování klávesy SHIFT
No pokud je tam nějaká potvora, pak to jistě na počkání vyčistí - stejně jako zde, kde je to zdarma. Za tu dobu už si mohl vědět zda je vadná klávesnice, případně systém. Diskuutovat se o tom sice dá, ale jenom diskutováním co by, nebo se nikdy nic neopravilo-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3042
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 20:06